притисни ентер »

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со

Ѓоша: Посакувам Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Посакувам Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Македонија да не биде „казнета“ поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со Грција,

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со

Поранешната албанска пратеничка Ѓоша: Посакувам Северна Македонија да не губи време поради Албанија

Поранешната албанска пратеничка Ѓоша: Посакувам Северна Македонија да не губи време поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со

Ѓоша: Северна Македонија да не се казни поради Албанија зошто направи голема жртва

Ѓоша: Северна Македонија да не се казни поради Албанија зошто направи голема жртва

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ) Клајда Ѓоша изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со Грција,

Ѓоша: Македонија да не се казнува што Албанија не ги исполнува условите за почеток на преговорите со ЕУ

Ѓоша: Македонија да не се казнува што Албанија не ги исполнува условите за почеток на преговорите со ЕУ

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ) Клајда Ѓоша изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со Грција,

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Ѓоша: Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија

Поранешната албанска министерка за интегaрции и поранешна пратеничка од Социјалистичкото движење за интеграција (ЛСИ), Клајда Ѓоша, изјави дека посакува Северна Македонија да не биде „казнета” поради Албанија за почнување преговори со ЕУ. Додава дека државата направила неверојатна жртва, како што е промена на името, што е постигнато со договорот со