притисни ентер »

Прв играч од НБА лигата закрепна од короната, но камерман од натпреварот на кој играл се бори за живот

Прв играч од НБА лигата закрепна од короната, но камерман од натпреварот на кој играл се бори за живот

Кошаркарот на Детроит Пистонс, Кристијан Вуд целосно закрепнал од коронавирусот откако беше третиот кошаркар од НБА Лигата на кој му беше дијагностициран вирусот. Оваа вест ја потврди неговиот агент, Адам Пенсак кој истакна дека играчот треба да има уште еден дополнителен тест кој и дефинитивно ќе ја потврди оваа информација. Тимот на Вуд, Детроит

НБА ѕвезда се излечи од корона вирусот

НБА ѕвезда се излечи од корона вирусот

Кошаркарот на Детроит Пистонс Кристијан Вуд пред дваесеттина дена е тестиран позитивен на вирусот Ковид-19 и успешно го поминал периодот на лекување во карантин. Како што вели неговиот агент тој сега е излечен. Вуд е еден од првите случаеви на заразени кошаркари во светот, откако Руди Гобер и Донован Мичел беа тестирани позитивни. После дваесет дена

НБА ѕвезда се излечи од корона вирусот

НБА ѕвезда се излечи од корона вирусот

Кошаркарот на Детроит Пистонс Кристијан Вуд пред дваесеттина дена е тестиран позитивен на вирусот Ковид-19 и успешно го поминал периодот на лекување во карантин. Како што вели неговиот агент тој сега е излечен. Вуд е еден од првите случаеви на заразени кошаркари во светот, откако Руди Гобер и Донован Мичел беа тестирани позитивни. После дваесет дена

НБА ѕвезда се излечи од корона вирусот

НБА ѕвезда се излечи од корона вирусот

Кошаркарот на Детроит Пистонс Кристијан Вуд пред дваесеттина дена е тестиран позитивен на вирусот Ковид-19 и успешно го поминал периодот на лекување во карантин. Како што вели неговиот агент тој сега е излечен. Вуд е еден од првите случаеви на заразени кошаркари во светот, откако Руди Гобер и Донован Мичел беа тестирани позитивни. После дваесет дена