Одложен е и Goodwood Фестивалот на брзината

Новиот коронавирус продолжува да ги „минира“ сите автомобилски настани и манифестации, па така на ред дојде и Goodwood фестивалот на брзината Пандемијата на коронавирусот дефинитивно го промени начинот на живот на кој е навикнато нашето општество. Со оглед на тоа дека поради Covid-19 се откажуваат или одложуваат голем број настани, навистина не треба