притисни ентер »

Природен рецепт за мазна кожа!

Природен рецепт за мазна кожа!

Повеќето жени мака мачат со влакненцата над горната усна. Жените на блискиот исток со векови ја користат оваа смеса, а веќе некое време е популарна и во Америка. Нејзиниот состав е потполно природен а покрај тоа што ги отстранува влакненцата делува и смирувачки. Ако ви се смачил восокот или лентите за депилација или пак некои хемиски препарати, време

(Рецепт) Влакната од лицето исчезнуваат преку ноќ: Природен рецепт за мазна кожа!

(Рецепт) Влакната од лицето исчезнуваат преку ноќ: Природен рецепт за мазна кожа!

Предноста на оваа смеса е и што бргу се подготвува… Повеќето жени мака мачат со влакненцата над горната усна. Жените на блискиот исток со векови ја користат оваа смеса, а веќе некое време е популарна и во Америка. Нејзиниот состав е потполно природен а покрај тоа што ги отстранува влакненцата делува и смирувачки. Ако ви се смачил восокот или лентите