притисни ентер »

Кина: Истрагата за потеклото на корона вирусот содржи јазик што не ја почитува науката

Кина: Истрагата за потеклото на корона вирусот содржи јазик што не ја почитува науката

Планот на Светската здравствена организација (СЗО) за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република, пренесува Тасс. -Што се однесува до предлогот на СЗО за

Кина шокирана од планот на СЗО: Не прифаќаме

Кина шокирана од планот на СЗО: Не прифаќаме

Кина нема да го прифати планот на Светската здравствена организација да ја спроведе втората фаза од истрагата за потеклото на Ковид 19, изјави висок кинески здравствен службеник. Зенг Јишин, заменик директор на Националната здравствена комисија на Кина, рече дека е шокиран од планот, а особено од теоријата дека вирусот протекол од кинеската лабораторија

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Планот на Светската здравствена организација (СЗО) за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република, пренесува Тасс. -Што се однесува до предлогот на СЗО за

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина не може да го прифати планот на Светската здравствена организација за спроведување на втората фаза од студијата за потеклото на Ковид-19, изјави висок кинески здравствен службеник. Ценг Јисин, потпретседател на Кинеската национална комисија за здравство, рече дека е шокиран од планот, а особено од теоријата дека вирусот може да протече од кинеската

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Планот на Светската здравствена организација (СЗО) за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република, пренесува Тасс. -Што се однесува до предлогот на СЗО за

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина не може да го прифати планот на Светската здравствена организација за спроведување на втората фаза од студијата за потеклото на Ковид-19, изјави висок кинески здравствен службеник. Ценг Јисин, потпретседател на Кинеската национална комисија за здравство, рече дека е шокиран од планот, а особено од теоријата дека вирусот може да протече од кинеската

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина не може да го прифати планот на Светската здравствена организација за спроведување на втората фаза од студијата за потеклото на Ковид-19, изјави висок кинески здравствен службеник. Ценг Јисин, потпретседател на Кинеската национална комисија за здравство, рече дека е шокиран од планот, а особено од теоријата дека вирусот може да протече од кинеската

Кина: Нема да учествуваме во втората фаза од истрагата

Кина: Нема да учествуваме во втората фаза од истрагата

Кинеските власти ги поддржуваат научните истражувања, но Кина се спротивставува на политизирањето на истрагата за потеклото на коронавирусот. Земјата смета дека планот на Светската здравствена организација за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи. Претходно, генералниот

Кина ОДБИВА да учествува во понатамошната истрага за потеклото на Ковид-19

Кина ОДБИВА да учествува во понатамошната истрага за потеклото на Ковид-19

– Планот на Светската здравствена организација (СЗО) за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република, пренесува Тасс. -Што се однесува до предлогот на СЗО за

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина го отфрли планот на СЗО за нова студија за потеклото од коронавирусот

Кина не може да го прифати планот на Светската здравствена организација за спроведување на втората фаза од студијата за потеклото на Ковид-19, изјави висок кинески здравствен службеник. Ценг Јисин, потпретседател на Кинеската национална комисија за здравство, рече дека е шокиран од планот, а особено од теоријата дека вирусот може да протече од кинеската

Кина ОДБИВА да учествува во понатамошната истрага за потеклото на Ковид-19

Кина ОДБИВА да учествува во понатамошната истрага за потеклото на Ковид-19

– Планот на Светската здравствена организација (СЗО) за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република, пренесува Тасс. -Што се однесува до предлогот на СЗО за

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Планот на Светската здравствена организација за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република. -Што се однесува до предлогот на СЗО за втората фаза од истражувањето,

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Планот на Светската здравствена организација (СЗО) за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република, пренесува Тасс. -Што се однесува до предлогот на СЗО за

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Планот на Светската здравствена организација за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република. -Што се однесува до предлогот на СЗО за втората фаза од истражувањето,

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Кина одбива да учествува во втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот

Планот на Светската здравствена организација (СЗО) за втората фаза од истрагата за потеклото на коронавирусот содржи јазик што не ја почитува науката и Кина нема да го следи, изјави на прес-конференција Зенг Јинсин, заменик-шеф на Државниот комитет за хигиена и здравје на кинеската република, пренесува Тасс. -Што се однесува до предлогот на СЗО за