притисни ентер »

Заев: СДСМ и Коалицијата во првиот круг ќе победат 22:6

Заев: СДСМ и Коалицијата во првиот круг ќе победат 22:6

Нашиот политички противник ќе победи во шест општини, ќе добие шест градоначалници, а коалицијата предводена од СДСМ ќе има најмалку 22 градоначалника во првиот круг или 3,5 пати повеќе. Резултатот ќе биде 22:6 во првиот изборен круг. Слушајте ме внимателно, добро сум информиран, рече лидерот на СДСМ и премиер, Зоран Заев на вечерашниот митинг во Автокоманда

Заев се пофали со одлични економски резултати

Заев се пофали со одлични економски резултати

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска на граѓанската трибина „Најдоброто за мојата општина” во Општина Бутел зборуваше за економските параметри на државата и истакна дека македонската економија е стабилна и дека државата ќе ја продолжи економската агенда која креира нови работни места. „Имаме повеќе од 40 странски инвестиции во државата, кои што

Заев: ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите

Заев: ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите

„Нашиот политички противник ќе победи во шест општини, ќе добие шест градоначалници, а коалицијата предводена од СДСМ ќе има најмалку 22 градоначалника во првиот круг или 3.5 пати повеќе. Резултатот ќе биде 22:6 во првиот изборен круг. Слушајте ме внимателно, добро сум информиран“, изјави лидерот на СДСМ и премиер – Зоран Заев, на вечерашниот митинг

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините

„Со 50 милиони евра ги раздолживме општините, скративме на непродуктивни трошења и расипништво што го гледавме во претходните 11 години, ги кратиме привилегиите на функционерите, за да има повеќе пари за проекти за граѓаните, затоа што ние сме сервис на граѓаните, СДСМ вложува во развојот на општините, затоа што локалната економија е двигател на животот",

Заев: Со СДСМ и „Најдоброто" продолжува развојот на Гази Баба

Заев: Со СДСМ и „Најдоброто" продолжува развојот на Гази Баба

Ова го  истакна претседателот на СДСМ Зоран Заев на изборниот караван „Најдоброто за мојата општина", во Автокоманда. Тој истакна дека во изминатите четири години се реализирани низа проекти за унапредување на условите за живот на граѓаните и за поголем економски развој, а за следниот во Гази Баба, со поддршка на владата ќе се реализира уште повеќе

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

Пред граѓаните, претседателот Заев најави убедлива победа уште во првиот круг на локалните изборите. „Гази Баба гази цврсто, кон уште една чиста, праведна, заслужена и голема победа! И еве вечерва од Гази Баба да ја испратиме и првата проценка за 17-ти октомври на изборите, нашиот политички противник ќе победи во првиот круг во 6 општини, ќе добијат

Георгиевски од Гази Баба: Реализиравме над 200 проекти во овие четири години

Георгиевски од Гази Баба: Реализиравме над 200 проекти во овие четири години

„Во овие 4 години реализиравме повеќе од 200 проекти. Ако се пресмета тоа значи дека секоја недела од првиот мандат сме почнувале по еден нов проект“, порача вечерва кандидатот за градоначалник на Гази Баба, Борис Георгиевски на трибина во Автокоманда. Предвидовме и работиме и на илјадници квадратни метри нови јавни зелени површини. Заедно со бизнис

Николовски: Да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

Николовски: Да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

„Затекнавме блокирани и крахирани општини од луѓето на Груевски. Со 50 милиони евра ги раздолживме општините, скративме на непродуктивни трошења и расипништво што го гледавме во претходните 11 години, ги кратиме привилегиите на функционерите, за да има повеќе пари за проекти за граѓаните, затоа што ние сме сервис на граѓаните, СДСМ вложува во развојот

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините, да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините, да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

„Затекнавме блокирани и крахирани општини од луѓето на Груевски. Со 50 милиони евра ги раздолживме општините, скративме на непродуктивни трошења и расипништво што го гледавме во претходните 11 години, ги кратиме привилегиите на функционерите, за да има повеќе пари за проекти за граѓаните, затоа што ние сме сервис на граѓаните, СДСМ вложува во развојот

Георгиевски: И покрај блокадите од ВМРО-ДПМНЕ реализиравме над 200 проекти

Георгиевски: И покрај блокадите од ВМРО-ДПМНЕ реализиравме над 200 проекти

Предвидовме и работиме и на илјадници квадратни метри нови јавни зелени површини. Заедно со бизнис секторот отворивме нови 4.000 работни места, во 15 нови инвестиции. Изградивме 48 километри патишта, булевари, улици. 23 километри водоводна и канализациска мрежа. Изградивме 10.600 метри квадратни пешачки патеки и 3.100 метри велосипедски патеки. Засадивме

Заев: Да гласаме за најдобрите градоначалници и советници кои соработуваат и носат развој

Заев: Да гласаме за најдобрите градоначалници и советници кои соработуваат и носат развој

Граѓаните бараат резултати, напредок, подобар живот, развој. СДСМ подготви проекти и кандидати кои можат најдобро да сработат за развој, за соработка, за подобар живот - во секое маало, секое село, секој град, секоја наша општина, во целата наша убава татковина, порача премиерот Зоран Заев. Напредокот и развојот на општините е можен и изводлив само

ВИДЕО | Заев: Денес сите се одлучни, ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите

ВИДЕО | Заев: Денес сите се одлучни, ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите

ВИДЕО | Заев: Денес сите се одлучни, ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите К.С. Пред 29 минути Фото: СДСМ Нашиот политички противник ќе победи во шест општини, ќе добие шест градоначалници, а коалицијата предводена од СДСМ ќе има најмалку 22 градоначалника во првиот круг или 3,5 пати повеќе. Резултатот ќе биде 22:6 во првиот изборен

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ 6

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ 6

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва на митингот во Гази Баба објави дека неговата партија и коалиција ќе освојат 22 градоначалнички места во првиот круг, а ВМРО-ДПМНЕ шест. „Гази Баба гази цврсто, кон уште една чиста, праведна, заслужена и голема победа! И еве вечерва од Гази Баба да ја испратиме и првата проценка за 17 октомври на изборите,

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6, најдоброто победува во целата држава

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6, најдоброто победува во целата држава

„На 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша татковина“, порача вечерва од Гази Баба претседателот на СДСМ Зоран Заев. Пред граѓаните, претседателот Заев најави убедлива победа уште во првиот круг на локалните изборите. „Гази Баба гази цврсто, кон уште една чиста, праведна, заслужена

Заев во Гази Баба: Одиме кон уште една чиста и голема победа, 22 на 6 избрани во првиот круг

Заев во Гази Баба: Одиме кон уште една чиста и голема победа, 22 на 6 избрани во првиот круг

-Да ме чујат сите луѓе,  од истокот, западот, северот, југот и центарот на општина Гази Баба,  имам нешто важно да ви кажам, на 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша и татковина и мајковина, рече претседателот на СДСМ и премиер Зоран Заев, на трибината “Најдоброто за нашата општина”

Заев: Денес сите се одлучни, ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите

Заев: Денес сите се одлучни, ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите

Заев: Денес сите се одлучни, ВМРО-ДПМНЕ завршува со лавовите, биковите и шмизлите К.С. Пред 14 минути Фото: СДСМ Нашиот политички противник ќе победи во шест општини, ќе добие шест градоначалници, а коалицијата предводена од СДСМ ќе има најмалку 22 градоначалника во првиот круг или 3,5 пати повеќе. Резултатот ќе биде 22:6 во првиот изборен круг. Слушајте

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

СДСМ и Коалицијата денеска своите изборни активности на карванот „Најдоброто за мојата општина“ ги продолжи меѓу граѓаните на Чучер Сандево, Бутел, Гази Баба и Велес. На 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша татковина, порача вечерва од Гази Баба претседателот на СДСМ Зоран Заев.

ВИДЕО | Заев: СДСМ и Коалицијата во првиот круг ќе победат 22:6

ВИДЕО | Заев: СДСМ и Коалицијата во првиот круг ќе победат 22:6

ВИДЕО | Заев: СДСМ и Коалицијата во првиот круг ќе победат 22:6 К.С. Пред 3 минути Зоран Заев / Фото: СДСМ Нашиот политички противник ќе победи во шест општини, ќе добие шест градоначалници, а коалицијата предводена од СДСМ ќе има најмалку 22 градоначалника во првиот круг или 3,5 пати повеќе. Резултатот ќе биде 22:6 во првиот изборен круг. Слушајте