притисни ентер »

За само 11 дена уништен ракот на дојка без хемотерапија: Прочитајте како!

За само 11 дена уништен ракот на дојка без хемотерапија: Прочитајте како!

Истражувањето на професорот Најџел Бундред на конференцијата за Рак на дојка во Амстердам открило дека го тестирале дејството на лековите Herceptin и Lapatinib. Овие два лека веќе се користат во лекувањето на ракот на дојка, но ова е прв пат тие да се употребени заедно. Она што откриле е дека тие елиминирале некои видови на рак за 11 дена. Истражувањето

Секој хороскопски знак си има тајна. Откријте која е најголемата тајна на вашиот партнер

Секој хороскопски знак си има тајна. Откријте која е најголемата тајна на вашиот партнер

Истражувањето на професорот Најџел Бундред на конференцијата за Рак на дојка во Амстердам открило дека го тестирале дејството на лековите Herceptin и Lapatinib. Овие два лека веќе се користат во лекувањето на ракот на дојка, но ова е прв пат тие да се употребени заедно. Она што откриле е дека тие елиминирале некои видови на рак за 11 дена. Истражувањето