притисни ентер »

Денеска без струја неколку села од Сарај

Денеска без струја неколку села од Сарај

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат следните корисници: -од 09:00 до 15:00 часот,  корисниците  од   с. Рашче, с. Бојане, с. Копаница и дел од с. Кондово. (општина Сарај)

Неколку села од Сарај денеска повремено без струја

Неколку села од Сарај денеска повремено без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат следните корисници: -од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Рашче, с. Бојане, с.Копаница и дел од с.Кондово. (општина Сарај)

ЕВН, за утре, најави прекини на струја во неколку села во Сарај

ЕВН, за утре, најави прекини на струја во неколку села во Сарај

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат следните корисници: -од 09:00 до 15:00 часот,  корисниците  од   с. Рашче, с. Бојане, с. Копаница и дел од с. Кондово. (општина Сарај)