притисни ентер »

“НЕ СУМ ЈАС НА НЕЈЗИНО НИВО“! Зорица Брунцлинк без влакна на јзик за Лепа Брена, ова е причина што не зборуваат 3 години

“НЕ СУМ ЈАС НА НЕЈЗИНО НИВО“! Зорица Брунцлинк без влакна на јзик за Лепа Брена, ова е причина што не зборуваат 3 години

Зорица Брунцлинк и Лепа Брена со години наназад не рарзговараат, а сега Брунцлинк решила да стави точка на приказната. Домашните медиуми своевремено пренеле дека причина за конфликтот бил заминувањето на Зорица од музичка програма позади која стои Брена. “Во какви односи сме? Не се односиме воопшто. Оној момент кога заминав, од тој момент престана

“Не сум јас на нејзино ниво“! Зорица Брунцлинк без влакна на јзик за Лепа Брена, ова е причина што незборуваат 3 години

“Не сум јас на нејзино ниво“! Зорица Брунцлинк без влакна на јзик за Лепа Брена, ова е причина што незборуваат 3 години

Зорица Брунцлинк и Лепа Брена со години наназад не рарзговараат, а сега Брунцлинк решила да стави точка на приказната. Домашните медиуми своевремено пренеле дека причина за конфликтот бил заминувањето на Зорица од музичка програма позади која стои Брена. “Во какви односи сме? Не се односиме воопшто. Оној момент кога заминав, од тој момент престана

„Не сум на нејзино ниво“: Зорица Брунслиќ откри зошто не разговара со Брена

„Не сум на нејзино ниво“: Зорица Брунслиќ откри зошто не разговара со Брена

Години наназд се зборува дека Зорица Брунслиќ и Лепа Брена не се во добри односи, а сега Брунслиќ одлучи да прогооти на таа тема. Какако што наведе, Брена се налутила кога Брунцлиќ го напутила жирито на „ѕвездите на Гранд“. - Во какви односи сме? Немаме однос воопшто. Оној момент кога си заминав, тој момент престана секаква комуникација бидејќи нема