притисни ентер »

Во тек е конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Во тек е конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително македонско поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет, академик Анте

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Меѓународната поетско културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет, академик Анте Поповски

Во тек е конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Во тек е конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Меѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително македонско поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет, академик Анте

Во тек е конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Во тек е конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Меѓународната поетско културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително македонско поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет, академик

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Меѓународната поетско културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет, академик Анте Поповски

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“ Меѓународната поетско културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Меѓународната поетско културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо", потсетува дека е во тек Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо" за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет, академик Анте Поповски

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Во тек конкурсот за наградата „Антево перо“

Скопје, 6 јули 2020 () – Меѓународната поетско културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет,

Во тек е Конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Во тек е Конкурсот за доделување на наградата за поезија „Антево перо“

Меѓународната поетско културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, потсетува дека е во тек Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ за 2020 година. Наградата се доделува како исклучително македонско поетско признание за необјавена збирка песни на македонски јазик, а е востановена во чест на современиот македонски поет, академик