Тајната е во исхраната: Спречете појава на седи влакна со помош на здрави намирници

Ако не сте поддржувач на пластични операции и немате време за досадни третмани, тогаш против стареењето борете се со исхрана. Одредени намирници може да помогнат вашата коса да ја задржи бојата и да го одложи појавувањето на седи влакна. Појавата на седи влакна не е во целост прашање на генетика, туку покрај други фактори, може да биде последица на