притисни ентер »

Видео: Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното Море

Видео: Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното Море

Видео: Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното Море Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „Миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација и морнарица пронашла „биолошки материјал“ кои биле испратени на детална анализа со цел да

Детали за падот на „мигот“ во Бугарија: остатоците испратени на анализа (ВИДЕО)

Детали за падот на „мигот“ во Бугарија: остатоците испратени на анализа (ВИДЕО)

Во тек е ДНК анализа на остатоците најдени за време на потрагата по бугарскиот МиГ-29 кој вчера се урна во Црното Море. Остатоците се лоцирани на длабочина од 70 метри, а потрагата по црната кутија е во тек. Бугарската авијација и морнарица нашле, по повеќе од 30 часа потрага, „биолошки материјал“ и остатоци кои се испратени на детални анализи за да

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „Миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација и морнарица пронашла „биолошки материјал“ кои биле испратени на детална анализа со цел да

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „Миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација и морнарица пронашла „биолошки материјал“ кои биле испратени на детална анализа со цел да

(Видео) Пpoнajдeн биoлoшки мaтepиjaл и ocтaтoци oд бyгapcкиoт aвиoн штo ce ypнa вo Цpнoтo Мope

(Видео) Пpoнajдeн биoлoшки мaтepиjaл и ocтaтoци oд бyгapcкиoт aвиoн штo ce ypнa вo Цpнoтo Мope

Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација и морнарица пронашла „биолошки материјал“ што биле испратен на детална анализа со цел да се

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

(Видео) Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното море

Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „Миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација и морнарица пронашла „биолошки материјал“ кои биле испратени на детална анализа со цел да

Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното Море

Пронајден е биолошки материјал и остатоци од бугарскиот авион што се урна во Црното Море

Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација и морнарица пронашла „биолошки материјал“ што биле испратен на детална анализа со цел да се

Пронајдени делови од телото на пилотот и остатоци од бугарскиот Миг-29 што се урна во Црното Море

Пронајдени делови од телото на пилотот и остатоци од бугарскиот Миг-29 што се урна во Црното Море

Во тек е анализата на остатоците пронајдени при потрагата по бугарското борбено летало „миг-29“, кое во средата се сруши во Црното Море. Остатоците од авионот, наводно, биле лоцирани на длабочина од 70 метри. По повеќе од 30 часа потрага, бугарската авијација и морнарица пронашла „биолошки материјал“ што биле испратен на детална анализа со цел да се

Во Бугарија продолжуваат со потрагата по пилотот на воениот авион што се урна вчера

Во Бугарија продолжуваат со потрагата по пилотот на воениот авион што се урна вчера

Втор ден продолжува потрагата по бугарскиот пилот кој со воен авион на бугарските ВВС се урна во Црно Море за време на воена вежба. Пронајдени беа вчера остатоци од авионот, но засега нема трага од мајорот Валентин Теризев кој управувал со МиГ-29, јавија бугарските медиуми. Авионот исчезна од радарите при воена вежба крај Шабла околу 40-на мунити по

Бугарија ја продолжува потрагата по пилотот на авионот кој се урна во Црно Море

Бугарија ја продолжува потрагата по пилотот на авионот кој се урна во Црно Море

Втор ден продолжува потрагата по бугарскиот пилот кој со воен авион на бугарските ВВС се урна во Црно Море за време на воена вежба. Вчера беа пронајдени остатоци од авионот, но засега нема трага од мајорот Валентин Теризев кој управувал со МиГ-29, јавија бугарските медиуми. Авионот исчезна од радарите при воена вежба крај Шабла околу 40-на мунити по

Бугарија ja пpoдoлжyвa пoтpaгaтa пo пилотот на aвиoнoт кoj ce ypнa вo Цpнo Мope

Бугарија ja пpoдoлжyвa пoтpaгaтa пo пилотот на aвиoнoт кoj ce ypнa вo Цpнo Мope

Втор ден продолжува потрагата по бугарскиот пилот кој со воен авион на бугарските ВВС се урна во Црно Море за време на воена вежба. Вчера беа пронајдени остатоци од авионот, но засега нема трага од мајорот Валентин Теризев кој управувал со МиГ-29, јавија бугарските медиуми. Авионот исчезна од радарите при воена вежба крај Шабла околу 40-на мунити по

Се урна бугарски МиГ-29, судбината на пилотот сè уште не е позната

Се урна бугарски МиГ-29, судбината на пилотот сè уште не е позната

Се урна бугарски МиГ-29, судбината на пилотот сè уште не е позната Бугарскиот Миг-29 се урна за време на вежба над Црното Море, потврди бугарскиот министер за одбрана Георги Панајотов. Вежбата „Шабла 2021“, во која учествуваат и српски авиони е прекината. Остатоците од авионот се наоѓаат на длабочина од околу 70 метри. Судбината на пилотот сè уште

Се урна бугарски МиГ-29, судбината на пилотот сè уште не е позната

Се урна бугарски МиГ-29, судбината на пилотот сè уште не е позната

Бугарскиот Миг-29 се урна за време на вежба над Црното Море, потврди бугарскиот министер за одбрана Георги Панајотов. Вежбата „Шабла 2021“, во која учествуваат и српски авиони е прекината. Остатоците од авионот се наоѓаат на длабочина од околу 70 метри. Судбината на пилотот сè уште не е позната. Заедничката вежба на српските и бугарските воздушни сили

Бугарски воен авион падна в море при вежба во која учествува и српска војска

Бугарски воен авион падна в море при вежба во која учествува и српска војска

Бугарски МиГ-29 се урна во Црното Море во текот на вежбата „Шабла 2021“, во која учествуваат и ловси на српското воено воздухопловство, објави РТС, повикувајќи се на официјални извори во Софија. Сите три српски авиони од истиот тип кои полетале во текот на вежбата безбедно се вратиле во базата „Граф Игњатиево“, соопшти бугарското министерство за одбрана

Бугарски МиГ 29 се урнал за време на вежба над Црното море

Бугарски МиГ 29 се урнал за време на вежба над Црното море

Вежбата во која што учествувале и ловци на српската воена авијација е прекинати. Сите три српски авиони МИГ 29 кои полетале за време на вежбата безбедно се вратиле во базата Граф Игњатијево, соопштило бугарското министерство за одбрана. Бугарскиот ловец се уште не е пронајден, а во тек е потрага со летало во која што учестувваат и морнарицата, специјални

Бугарски воен авион се урна во море за време на воена вежба, се трага по пилотот

Бугарски воен авион се урна во море за време на воена вежба, се трага по пилотот

Бугарски МиГ-29 се урна во Црното море за време на воена вежба. Авионот ја изгубил радио комуникацијата и исчезнал од радарите во 00:45 часот, соопшти бугарското Министерство за одбрана. Акцијата за пребарување и спасување е во тек. Вклучува сили и средства од морнарицата, Здружената команда за специјални операции, граничната полиција и воздухопловните

Бугарски воен авион се урна во море за време на воена вежба, се трага по пилотот

Бугарски воен авион се урна во море за време на воена вежба, се трага по пилотот

Бугарски МиГ-29 се урна во Црното море за време на воена вежба. Авионот ја изгубил радио комуникацијата и исчезнал од радарите во 00:45 часот, соопшти бугарското Министерство за одбрана. Акцијата за пребарување и спасување е во тек. Вклучува сили и средства од морнарицата, Здружената команда за специјални операции, граничната полиција и воздухопловните