притисни ентер »

Заспал покрај базен, го разбудила МЕЧКА! (ВИДЕО)

Заспал покрај базен, го разбудила МЕЧКА! (ВИДЕО)

Заспал покрај базен, го разбудила МЕЧКА! (ВИДЕО) Мечка изненади маж од Масачусетс, будејќи го од попладневна дремка покрај базенот. Метју Бет од Гринфилд спиел покрај својот базен кога мечка залутала во дворот преку отворената врата. Животното најпрво се напило вода од базенот, а потоа му ја душкала ногата на Метју пред да се разбуди. Неговото ненадејно

Видео: Заспал покрај базен па го разбудила мечка

Видео: Заспал покрај базен па го разбудила мечка

Мет Бет од Гринфилд спиел покрај својот базен кога мечка влегла во дворот низ отворената врата. Животното прво се напило вода од базенот, а потоа го душкало стапалото на Мет, пред тој да се разбуди. Неговите движења ја исплашиле мечката, а целиот инцидент, вклучувајќи го и обидот на Мет да ја фотографира мечката која бега е фатен на домашниот систем

Заспал покрај базен – го разбудила мечка (ВИДЕО)

Заспал покрај базен – го разбудила мечка (ВИДЕО)

Мечка изненади маж од Масачусетс, будејќи го од попладневна дремка покрај базенот. Метју Бет од Гринфилд спиел покрај својот базен кога мечка залутала во дворот преку отворената врата. Животното најпрво се напило вода од базенот, а потоа му ја душкала ногата на Метју пред да се разбуди. Неговото ненадејно движење ја исплашило мечката, а целиот инцидент,