притисни ентер »

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Заработувачката на генералниот директор на нафтената компанија „Шел“, Бен ван Берден минатата година е повеќе од двојно зголемена и достигнала над 20 милиони евра. Вкупната плата на Ван Берден во 2017 година изнесувала околу девет милиони евра, што било сериозно критикувано од акционерите. Зголемувањето на платата на директорот доаѓа во услови кога

Директорот на „Шел“ ги трка вработените со 150 пати поголема плата

Директорот на „Шел“ ги трка вработените со 150 пати поголема плата

Платата на Ван Берден е подолг период спорна, а посебно е критикувана во текот на 2017 година кога се случи експлозија на цистерна со нафта во Пакистан, во сопственост на подизведувач на „Шел“, при што загинаа повеќе од 200 луѓе. Заработувачката на генералниот директор на нафтената компанија „Шел“, Бен ван Берден минатата година е повеќе од двојно

Директорот на Shell има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Директорот на Shell има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Заработувачката на генералниот директор на нафтената компанија Royal Dutch Shell Бен ван Берден минатата година беше повеќе од двојно зголемена и достигна над 20 милиони евра. Вкупната плата на Ван Берден во 2017 година изнесуваше околу 9 милиони евра, што беше сериозно критикувано од акционерите. Зголемувањето на платата на директорот доаѓа во услови

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Заработувачката на генералниот директор на нафтената компанија „Шел“, Бен ван Берден минатата година е повеќе од двојно зголемена и достигнала над 20 милиони евра. Вкупната плата на Ван Берден во 2017 година изнесувала околу девет милиони евра, што било сериозно критикувано од акционерите. Зголемувањето на платата на директорот доаѓа во услови кога

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Заработувачката на генералниот директор на нафтената компанија „Шел“, Бен ван Берден минатата година е повеќе од двојно зголемена и достигнала над 20 милиони евра. Вкупната плата на Ван Берден во 2017 година изнесувала околу девет милиони евра, што било сериозно критикувано од акционерите. Зголемувањето на платата на директорот доаѓа во услови кога

Директорот на „Шел“ со плата од 20 милиони евра – 143 пати поголема од работниците

Директорот на „Шел“ со плата од 20 милиони евра – 143 пати поголема од работниците

Платата на генералниот директор на нафтената компанија „Шел“, Бен ван Берден минатата година е повеќе од двојно зголемена и достигнала над 20 милиони евра. Вкупната плата на Ван Берден во 2017 година изнесувала околу девет милиони евра, што било сериозно критикувано од акционерите. Зголемувањето на платата на директорот доаѓа во услови кога компанијата

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Заработувачката на генералниот директор на нафтената компанија „Шел“, Бен ван Берден минатата година е повеќе од двојно зголемена и достигнала над 20 милиони евра. Вкупната плата на Ван Берден во 2017 година изнесувала околу девет милиони евра, што било сериозно критикувано од акционерите. Зголемувањето на платата на директорот доаѓа во услови кога

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Директорот на „Шел“ има речиси 150 пати поголема плата од работниците

Заработувачката на генералниот директор на нафтената компанија „Шел“, Бен ван Берден минатата година е повеќе од двојно зголемена и достигнала над 20 милиони евра.Вкупната плата на Ван Берден во 2017 година изнесувала околу девет милиони евра, што било сериозно критикувано од акционерите. Зголемувањето на платата на директорот доаѓа во услови кога