притисни ентер »

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

На Клиниката во Ниш денеска почина македонскиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев (72), кој пред десетина дена падна во кома откако прими вакцина против Ковид-19. Тој е татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе… Posted by Владимир Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

На Клиниката во Ниш денеска почина македонскиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев (72), кој пред десетина дена падна во кома откако прими вакцина против Ковид-19. Тој е татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе… Posted by Владимир Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

На Клиниката во Ниш денеска почина македонскиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев (72), кој пред десетина дена падна во кома откако прими вакцина против Ковид-19. Тој е татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Замина тивко и ненадејно, напиша неговиот син Влатко Ѓорчев на својот фејсбук статус. Пред десетина дена на д-р Ѓорчев му се слошило откако ја

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, таткото на Владимир Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, таткото на Владимир Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш предминатиот викенд. Семејството чекаше да се подобри неговата

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш починал проф. д-р Анѓелко Ѓорчев, кој десетина дена беше во кома откако ја прими вакцината „АстраЗенека“ во Србија. Ѓорчев имаше 72 години и беше специјалист по пулмологија и алергологија. Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Неговиот син на 29 март годинава на Фејсбук објави дека д-р Ѓорчев кратко откако ја примил

На клиниката во Ниш почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев

На клиниката во Ниш почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев

Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш предминатиот викенд. Семејството чекаше да се подобри неговата состојба, но тоа не се случи. Ѓорчев има обемна биографија. Медицински факултет завршил во Скопје, каде специјализирал, а потоа станал асистент по Интерна медицина

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

На Клиниката во Ниш денеска почина македонскиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев (72), кој пред десетина дена падна во кома откако прими вакцина против Ковид-19. Тој е татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе… Posted by Владимир Ѓорчев

Во клиниката во Ниш почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев

Во клиниката во Ниш почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев

Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш предминатиот викенд. Семејството чекаше да се подобри неговата состојба, но тоа не се случи. Ѓорчев има обемна биографија. Медицински факултет завршил во Скопје, каде специјализирал, а потоа станал асистент по Интерна медицина

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш  почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72), таткото на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш. Веста дека неговиот татко паднал во кома, предминатиот викенд ја сподели пратеникот

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш починал проф. д-р Анѓелко Ѓорчев, кој десетина дена беше во кома откако ја прими вакцината „АстраЗенека“ во Србија. Ѓорчев имаше 72 години и беше специјалист по пулмологија и алергологија. Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Неговиот син на 29 март годинава на Фејсбук објави дека д-р Ѓорчев кратко откако ја примил

Почина познатиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев

Почина познатиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш предминатиот викенд. Семејството чекаше да се подобри неговата

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, таткото на Влатко Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, таткото на Влатко Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, таткото на Влатко Ѓорчев На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш

На Клиниката во Ниш почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко На пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко На пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш предминатиот викенд. Семејството чекаше да се подобри неговата

Почина д-р Ангелко Ѓорчев, таткото на Влатко Ѓорчев

Почина д-р Ангелко Ѓорчев, таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш предминатиот викенд. Семејството чекаше да се подобри неговата

Почина познатиот пулмолог, професорот Анѓелко Ѓорчев, татко на експратеникот Влатко Ѓорчев

Почина познатиот пулмолог, професорот Анѓелко Ѓорчев, татко на експратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина познатиот специјалист по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72) јавија вечерва повеќе медиуми. Д-р Ѓорчев е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Д-р Ѓорчев беше згрижен во клиниката во Ниш откако на 28 март падна во кома набргу по примањето на вакцината против корона вирус. Оттогаш не се

Почина пулмологoт Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев

Почина пулмологoт Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев

На 72 годишна возраст, вечерва во Универзитетскиот клинички центар во Ниш почина познатиот македонски професор и лекар, Анѓелко Ѓорчев. Тој десетина дена беше во кома, откако во Ниш ја прими вакцината на АстраЗенека. Анализите покажаа дека неговата состојба не е последица на примената вакцина, изјави пред неколку дена Директорот на Клиничкиот центар