притисни ентер »

Како да проверите дали и вашите податоци се украдени на Facebook?

Како да проверите дали и вашите податоци се украдени на Facebook?

Досега, веројатно сте слушнале за огромното протекување податоци на Facebook. Загрозени се над 533 милиони корисници од 106 земји, чии лични податоци протекоа во јавноста, вклучувајќи меѓу другото, телефонски броеви, Facebook ID и родендени. Вашето прво прашање, секако, ќе биде како да проверите дали меѓу нив се наоѓаат и вашите податоци. Постојат

Како да проверите дали и вашите податоци се украдени на Facebook?

Како да проверите дали и вашите податоци се украдени на Facebook?

ИНТЕРНЕТ , Топ Како да проверите дали вашите податоци се украдени на Facebook? 5 минути 1 1 Досега, веројатно сте слушнале за огромното протекување податоци на Facebook. Загрозени се над 533 милиони корисници од 106 земји, чии лични податоци протекоа во јавноста, вклучувајќи меѓу другото, телефонски броеви, Facebook ID и родендени. Вашето прво прашање,

Како да проверите дали вашите податоци се украдени на Facebook?

Како да проверите дали вашите податоци се украдени на Facebook?

Досега, веројатно сте слушнале за огромното протекување податоци на Facebook. Загрозени се над 533 милиони корисници од 106 земји, чии лични податоци протекоа во јавноста, вклучувајќи меѓу другото, телефонски броеви, Facebook ID и родендени. Вашето прво прашање, секако, ќе биде како да проверите дали меѓу нив се наоѓаат и вашите податоци. Постојат