притисни ентер »

(ФОТО) Внуката на Ана Бекута е ВИСТИНСКА УБАВИЦА

(ФОТО) Внуката на Ана Бекута е ВИСТИНСКА УБАВИЦА

Ана Бекута има пре убава внука , Соња Пол иќ , која се не крие од камерите и веќе прави одлични видеа со нејзината баба, а се занимава со шминкање. Додека внукот на Ана ретко се изложува во јавност, нејзината внука вели дека е послободна и сака камери. Поради оваа причина, Ана ја покани да биде член на нејзиниот тим кој ги подготвува натпреварувачите

(ФОТО) Внуката на Ана Бекута е ВИСТИНСКА УБАВИЦА

(ФОТО) Внуката на Ана Бекута е ВИСТИНСКА УБАВИЦА

Ана Бекута има пре убава внука , Соња Пол иќ , која се не крие од камерите и веќе прави одлични видеа со нејзината баба, а се занимава со шминкање. Додека внукот на Ана ретко се изложува во јавност, нејзината внука вели дека е послободна и сака камери. Поради оваа причина, Ана ја покани да биде член на нејзиниот тим кој ги подготвува натпреварувачите

ВИДЕО: Ана Бекута лудо се забавуваше со својата внука - Соња сака да биде пред камери како својата баба

ВИДЕО: Ана Бекута лудо се забавуваше со својата внука - Соња сака да биде пред камери како својата баба

Српската пејачка Ана Бекута има преубава внука, Соња Полиќ, која не се крие од камерите, туку со својата баба снима видеа, а се занимава со шминкање. Додека внукот на Ана ретко се експонира во јавност, за нејзината внука велат дека е послободна и сака камери. Токму од таа причина Ана ја повикала да биде член на нејзиниот тим кој ги подготвува натпреварувачите

Внуката на Ана Бекута која ја споредуваат со Кајли Џенер дојде со баба и во „Ѕвездите на Гранд“ (фото)

Внуката на Ана Бекута која ја споредуваат со Кајли Џенер дојде со баба и во „Ѕвездите на Гранд“ (фото)

фото:ана бекута/инстаграм Пејачката и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ана Бекута од синот Игор Полиќ, ја доби убавата внука Соња Полиќ. Додека внукот на Ана ретко се изложува во јавноста, внуката напејачката е послободна и сака камери. фото:соња полиќ/инсатграм Поради оваа причина, Ана ја покани да биде член на нејзиниот тим, кој ги подготвува