Македонските тренери ќе бидат активни преку онлајн-работилница

За да ги одржи тренерите активни и во домашни услови, Здружението на ракометните тренери на Македонија реши да отвори нов прозорец за комуникација и за работа, со организирање онлајн-работилница РАКОМЕТ Пандемијата на коронавирусот целосно го запре нормалното функционирање на луѓето во сите сфери, а во момент кога спортските федерации ги одложија сите