притисни ентер »

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле предупредени. Тој информира

Чулев: Министерството за внатрешни работи има 156 пунктови за контрола и ги обезбедува и лицата во државен карантин

Чулев: Министерството за внатрешни работи има 156 пунктови за контрола и ги обезбедува и лицата во државен карантин

Чулев: Министерството за внатрешни работи има 156 пунктови за контрола и ги обезбедува и лицата во државен карантин Министерот за Внатрешни работи, Наќе Чулев во извјава за телевизија Сител, истакна Министерството за внатрешни, котролата за почитување на полицискиот час ја врши преку пунктови и мобилни полициски патроли. Тој рече дека на ниво на цела

Чулев: На ниво на Скопје, полицискиот час најмногу не се почитува во Шуто Оризари а на државно ниво во Струмица

Чулев: На ниво на Скопје, полицискиот час најмногу не се почитува во Шуто Оризари а на државно ниво во Струмица

Чулев: На ниво на Скопје, полицискиот час најмногу не се почитува во Шуто Оризари а на државно ниво во Струмица Министерот за Внатрешни работи, Наќе Чулев во извјава за телевизија Сител, истакна македонските граѓани покажаа високо ниво на свесност за почитување на полицискиот час кој е воведен веќе петти ден во Македонија. Тој потенцираше дека за овој

Чулев: За пет дена 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Чулев: За пет дена 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле

Чулев: На ниво на Скопје, полицискиот час најмногу не се почитува во Шуто Оризари, а на државно ниво во Струмица

Чулев: На ниво на Скопје, полицискиот час најмногу не се почитува во Шуто Оризари, а на државно ниво во Струмица

Министерот за Внатрешни работи, Наќе Чулев во извјава за телевизија Сител, истакна македонските граѓани покажаа високо ниво на свесност за почитување на полицискиот час кој е воведен веќе петти ден во Македонија. Тој потенцираше дека за овој период за кој постопи мерката за ограничување на движењето само 300 граѓани на државно ниво не ја почитувале

Чулев: Во моментов наредби за изолација има околу 1500, додека за самоизолација 8900

Чулев: Во моментов наредби за изолација има околу 1500, додека за самоизолација 8900

За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле предупредени. Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Граѓаните главно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев за Сител. Тој посочи дека за овие 5 дена 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции. – МВР оваа мерка за ограничување

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле

Чулев: На ниво на Скопје, полицискиот час најмногу не се почитува во Шуто Оризари, а на државно ниво во Струмица

Чулев: На ниво на Скопје, полицискиот час најмногу не се почитува во Шуто Оризари, а на државно ниво во Струмица

Министерот за Внатрешни работи, Наќе Чулев во извјава за телевизија Сител, истакна македонските граѓани покажаа високо ниво на свесност за почитување на полицискиот час кој е воведен веќе петти ден во Македонија. Тој потенцираше дека за овој период за кој постопи мерката за ограничување на движењето само 300 граѓани на државно ниво не ја почитувале

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Граѓаните главно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев за Сител. Тој посочи дека за овие 5 дена 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции. – МВР оваа мерка за ограничување

Чулев: на државно ниво полицискиот час најмногу не се почитува во Струмица после Скопје!

Чулев: на државно ниво полицискиот час најмногу не се почитува во Струмица после Скопје!

Министерот за Внатрешни работи, Наќе Чулев во извјава за телевизија Сител, истакна македонските граѓани покажаа високо ниво на свесност за почитување на полицискиот час кој е воведен веќе петти ден во Македонија. Тој потенцираше дека за овој период за кој постопи мерката за ограничување на движењето само 300 граѓани на државно ниво не ја почитувале

Чулев: 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Чулев: 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле