притисни ентер »

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плејофот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плејофот

Леброн Џејмс не е одушевен од опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата. – Она

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

– Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата.

НБА: Леброн не е обожавател директно да се оди со плеј-офот

НБА: Леброн не е обожавател директно да се оди со плеј-офот

Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата.

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата. –

Леброн: Eдноставно не може да се игра директно плеј-оф

Леброн: Eдноставно не може да се игра директно плеј-оф

Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата. –

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

– Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин”, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата.

„Леброн најмногу ќе загуби ако НБА сезоната не продолжи“

„Леброн најмногу ќе загуби ако НБА сезоната не продолжи“

Во САД владее мислењето дека ѕвездата на ЛА Лејкерс, Леброн Џејмс е најголемиот губитник поради моментната пауза во НБА лигата, поради пандемијата на коронавирусот во светот. Спортските новинари, Крис Брусард и Роб Паркер сметаат дека „шампионскиот пат“ на Џејмс е пред истекување. „Леброн Џејмс најмногу ќе изгуби поради прекинот на сезоната, пред се