притисни ентер »

На средбата Мета-Манастирлиу разговарано е за влошената состојба со пандемијата во Албанија

На средбата Мета-Манастирлиу разговарано е за влошената состојба со пандемијата во Албанија

Само преку спроведување на мерките и протоколите, преку личен пример, ќе можеме да успееме заедно, дури и во оваа фаза на пандемија, изјави албанскиот претседател Илир Мета на денешната работна средба, на негово барање, со министерката за здравстсво и социјална заштита, Огерта Манастирлиу, за тековните предизвици на справување со Ковид -19. Министерката

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Само преку спроведување на мерките и протоколите, преку личен пример, ќе можеме да успееме заедно, дури и во оваа фаза на пандемија, изјави албанскиот претседател Илир Мета на денешната работна средба, на негово барање, со министерката за здравстсво и социјална заштита, Огерта Манастирлиу, за тековните предизвици на справување со Ковид -19. Министерката

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија Само преку спроведување на мерките и протоколите, преку личен пример, ќе можеме да успееме заедно, дури и во оваа фаза на пандемија, изјави албанскиот претседател Илир Мета на денешната работна средба, на негово барање, со министерката за здравстсво и социјална

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Поради влошената состојба со пандемјата, Мета вчера на прес конференција рече дека не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност. Само преку спроведување на мерките и протоколите, преку личен пример, ќе можеме да успееме заедно, дури и во оваа фаза на пандемија, изјави албанскиот претседател Илир Мета на денешната работна средба,

Влошена состојбата со Ковид-19 во Албанија

Влошена состојбата со Ковид-19 во Албанија

Само преку спроведување на мерките и протоколите, преку личен пример, ќе можеме да успееме заедно, дури и во оваа фаза на пандемија, изјави албанскиот претседател Илир Мета на денешната работна средба, на негово барање, со министерката за здравство и социјална заштита, Огерта Манастирлиу, за тековните предизвици на справување со Ковид -19. Министерката

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Мета на средба со министерката Манастирлиу поради влошената состојба со Ковид-19 во Албанија

Тирана, 7 јули 2020 () – Само преку спроведување на мерките и протоколите, преку личен пример, ќе можеме да успееме заедно, дури и во оваа фаза на пандемија, изјави албанскиот претседател Илир Мета на денешната работна средба, на негово барање, со министерката за здравстсво и социјална заштита, Огерта Манастирлиу, за тековните предизвици на справување

Мета не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Мета не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Албанскиот претседател Илир Мета искажа загриженост поради зголемувањето на бројот на новозаразени и на починати од коронавирус во Албанија, додавајќи дека не ја исклучува можноста да го свика Советот за национална безбедност. Тој смета дека ситуацијата во земјата бара нова стратегија во консултација со земјите од ЕУ и Светската здравствена организација

Влошена состојбата со Ковид-19 во Албанија, претседателот не ја исклучува можноста да го свика Советот за национална безбедност

Влошена состојбата со Ковид-19 во Албанија, претседателот не ја исклучува можноста да го свика Советот за национална безбедност

Албанскиот претседател Илир Мета искажа загриженост поради зголемувањето на бројот на новозаразени и на починати од коронавирус во Албанија, додавајќи дека не ја исклучува можноста да го свика Советот за национална безбедност. Тој смета дека ситуацијата во земјата бара нова стратегија во консултација со земјите од ЕУ и Светската здравствена организација

Мета не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Мета не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Мета не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19 Албанскиот претседател Илир Мета искажа загриженост поради зголемувањето на бројот на новозаразени и на починати од коронавирус во Албанија, додавајќи дека не ја исклучува можноста да го свика Советот за национална безбедност. Тој смета дека

Мета може да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Мета може да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Во Албанија во последните 24 часа се регистрирани нови 71 заразени а починале три лица, меѓу нив и еден лекар, што е втора жртва од Ковид-19 меѓу белите мантили. Албанскиот претседател Илир Мета искажа загриженост поради зголемувањето на бројот на новозаразени и на починати од коронавирус во Албанија, додавајќи дека не ја исклучува можноста да го свика

Мета не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Мета не ја отфрла можноста да го свика Советот за национална безбедност поради влошената состојба со Ковид-19

Тирана,6 јули 2020 () – Албанскиот претседател Илир Мета искажа загриженост поради зголемувањето на бројот на новозаразени и на починати од коронавирус во Албанија, додавајќи дека не ја исклучува можноста да го свика Советот за национална безбедност. Тој смета дека ситуацијата во земјата бара нова стратегија во консултација со земјите од ЕУ и Светската