притисни ентер »

Протекоа диплотамски депеши: Трамп излегол од Иранскиот договор за инает на Обама

Протекоа диплотамски депеши: Трамп излегол од Иранскиот договор за инает на Обама

Претседателот на САД, Доналд Трамп излегол од Иранскиот нуклеарен договор, бидејќи тој е поврзан со неговиот претходник, Барак Обама, произлегува од новите дипломатски депеши кои протекоа на британскиот амбасадор во САД. ,,Администрацијата се потпира на акт на дипломатски вандализам очигледно од идеолошки причини и лични причини …станува збор за договор

Протекоа диплотамски депеши: Трамп излегол од Иранскиот договор за инает на Обама

Протекоа диплотамски депеши: Трамп излегол од Иранскиот договор за инает на Обама

Претседателот на САД, Доналд Трамп излегол од Иранскиот нуклеарен договор, бидејќи тој е поврзан со неговиот претходник, Барак Обама, произлегува од новите дипломатски депеши кои протекоа на британскиот амбасадор во САД. ,,Администрацијата се потпира на акт на дипломатски вандализам очигледно од идеолошки причини и лични причини …станува збор за договор

Мејл он Сандеј: Трамп се повлекол од иранскиот договор за да му пркоси на Обама

Мејл он Сандеј: Трамп се повлекол од иранскиот договор за да му пркоси на Обама

Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг Стрит, пишува „Мејл он Сандеј“. Дерок навел дека американскиот претседател се повлекол од нуклеарниот договор „од лични причини“, потенцирајќи дека имало поделби меѓу неговите најблиски соработници. Минатата недела „Мејл Он Сандеј“ објави

Трамп излегол од Иранскиот договор за инает на Обама?

Трамп излегол од Иранскиот договор за инает на Обама?

Претседателот на САД, Доналд Трамп, наводно, излегол од Иранскиот нуклеарен договор, бидејќи тој е поврзан со неговиот претходник, Барак Обама, произлегува од новите дипломатски депеши кои протекоа на британскиот амбасадор во САД. – Администрацијата се потпира на акт на дипломатски вандализам очигледно од идеолошки причини и лични причини… станува

Доналд Трамп се повлекол од нуклеарниот договор со Иран за инат на Обама

Доналд Трамп се повлекол од нуклеарниот договор со Иран за инат на Обама

Доналд Трамп се повлекол од нуклеарниот договор со Иран за инат на Обама Американскиот претседател Доналд Трамп го напуштил нуклеарниот договор со иран за инат на неговиот претходник Барак Обама. Ова го пишува британскиот амбасадор во САД, Ким Дерок, известувајќи го својот шеф Борис Џонсон за ситуацијата по одлуката на Трамп, Америка да се повлече

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот

„Мејл од сандеј”: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

„Мејл од сандеј”: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј". Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам”, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски

Мејл од сандеј: Трамп за инает на Обама го поништи договорот со Иран

Мејл од сандеј: Трамп за инает на Обама го поништи договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот

Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Англија – Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

„Мејл од сандеј“: Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот

Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам”, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј”. Дерок наведува дека американскиот

Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Трамп за инает на Обама се повлекол од договорот со Иран

Американскиот претседател Доналд Трамп се повлекол од иранскиот нуклеарен договор поради „дипломатски вандализам“, со цел да му пркоси на својот претходник Барак Обама. Ова го напишал поранешниот британски амбасадор во Вашингтон, Ким Дерок во новооткриениот шокантен допис до Даунинг стрит, пишува „Мејл он сандеј“. Дерок наведува дека американскиот