притисни ентер »

По недоразбирање, нападната е вработена во комплекс клиники „Мајка Тереза“

По недоразбирање, нападната е вработена во комплекс клиники „Мајка Тереза“

Вработена во комплексот клиники „Мајка Тереза“ пријавила дека била нападната. Во СВР Скопје, вчера во 17.30 часот, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање физички ја нападнал  К.К. Од полицијата информираа

Нападната вработена во Клинички центар

Нападната вработена во Клинички центар

Вчера во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиникте по нејзиното работно време. Како што пријавила во полиција, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Нападната вработена на скопските клиники

Нападната вработена на скопските клиники

Нападната вработена на скопските клиники На 13.09.2021 во 17:30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14:00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К.. Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Физички нападната вработена во скопските клиники

Физички нападната вработена во скопските клиники

Физички нападната вработена во скопските клиники М.Т. Пред 44 секунди Клинички центар/ Фото: Драган Митрески Министерството за внатрешни работи информира дека вчера во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното

Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиниките по нејзиното работно време. Како што пријавила во полиција, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. МАКФАКС

По претходна расправија нападната вработена во скопските клиники

По претходна расправија нападната вработена во скопските клиники

Министерството за внатрешни работи информира дека вчера во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К.. Полицијата презема мерки за расчистување

Скопјанка вработена во Клинички центар е истепана

Скопјанка вработена во Клинички центар е истепана

„На 13.09.2021 во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К.“ - известија денеска службите на МВР и дополнија дека се преземаат мерки за расчистување

Недоразбирање и физички напад, повторно насилство на скопските клиники

Недоразбирање и физички напад, повторно насилство на скопските клиники

Министерството за внатрешни работи информира дека вчера во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К.. Полицијата презема мерки за расчистување

Haпaдната вработена во комплекс клиники „Мајка Тереза”

Haпaдната вработена во комплекс клиники „Мајка Тереза”

На 13.09.2021 во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза”, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К.. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиниките по нејзиното работно време. Како што пријавила во полиција, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.