притисни ентер »

BMW ја претстави новата Серија 3 Touring

BMW ја претстави новата Серија 3 Touring

Баварците уште еднаш докажаа дека караван изведбата може да има спортски, привлечен и динамичен изглед Новата Серија 3 Touring е малку поголема од својот претходник, со должина од 4.709 мм, ширина од 1.827 мм и висина од 1.470 мм. Меѓуоскиното растојание е исто така зголемено за 41 мм, односно на 2.851 мм. Слично како седан изведата, Touring доаѓа

BMW ја претстави новата Серија 3 Touring

BMW ја претстави новата Серија 3 Touring

Баварците уште еднаш докажаа дека караван изведбата може да има спортски, привлечен и динамичен изглед Новата Серија 3 Touring е малку поголема од својот претходник, со должина од 4.709 мм, ширина од 1.827 мм и висина од 1.470 мм. Меѓуоскиното растојание е исто така зголемено за 41 мм, односно на 2.851 мм. Слично како седан изведата, Touring доаѓа