притисни ентер »

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Huawei Consumer Business Group (BG) ги претстави своите револуционерни модели HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40. Новите предводници на P40 серијата доаѓаат со врвен дизајн и важни иновации на камерите кои радикално ги прошируваат можностите на мобилната фотографија и видеографија. Серијата HUAWEI P40 ја продолжува традицијата да се биде

Новата Huawei P40 серија ја доловува магијата на фотографијата (ВИДЕО)

Новата Huawei P40 серија ја доловува магијата на фотографијата (ВИДЕО)

МОБИЛНИ , Топ Новата Huawei P40 серија ја доловува магијата на фотографијата (ВИДЕО) Никола Бурагев 2 минути 0 0 Со најголемиот CMOS сензор во светот, предводниците на P40 серијата на HUAWEI носат нов изглед на мобилната фотографија со моќни камери, врвни 5G перформанси и дизајн од највисока класа Huawei Consumer Business Group (BG) ги претстави своите

Официјално: Huawei со одлични новитети кај Huawei P40 серијата

Официјално: Huawei со одлични новитети кај Huawei P40 серијата

Huawei во вонредни околности ја одржи презентацијата на новите премиум смартфони од новата генерација Huawei P40 кои со себе носат голем број на одлични новитети и подобрувања во однос на ланските модели. Најпрво го имаме почетниот смартфон Huawei P40 кој доаѓа со 6.1 инчен OLED дисплеј со резолуција од 1080 x 2340 пиксели и густина на слика од 422

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Huawei Consumer Business Group (BG) ги претстави своите револуционерни модели HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40. Новите предводници на P40 серијата доаѓаат со врвен дизајн и важни иновации на камерите кои радикално ги прошируваат можностите на мобилната фотографија и видеографија. Серијата HUAWEI P40 ја продолжува традицијата да се биде

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Со најголемиот CMOS сензор во светот, предводниците на P40 серијата на HUAWEI носат нов изглед на мобилната фотографија со моќни камери, врвни 5G перформанси и дизајн од највисока класа 26 март 2020 – Huawei Consumer Business Group (BG) ги претстави своите револуционерни модели HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40. Новите предводници на P40

Huawei ја промовираше P40 серијата (ВИДЕО)

Huawei ја промовираше P40 серијата (ВИДЕО)

Huawei ги претстави своите револуционерни модели HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40. Новите предводници на P40 серијата доаѓаат со врвен дизајн и важни иновации на камерите кои радикално ги прошируваат можностите на мобилната фотографија и видеографија. Серијата HUAWEI P40 ја продолжува традицијата да се биде лидер во визуелните уметности

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Новата HUAWEI P40 серија ја доловува магијата на фотографијата

Со најголемиот CMOS сензор во светот, предводниците на P40 серијата на HUAWEI носат нов изглед на мобилната фотографија со моќни камери, врвни 5G перформанси и дизајн од највисока класа Huawei Consumer Business Group (BG) ги претстави своите револуционерни модели HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40. Новите предводници на P40 серијата доаѓаат

Што да очекуваме: Huawei P40 Pro ќе биде со заоблени рабови од сите страни

Што да очекуваме: Huawei P40 Pro ќе биде со заоблени рабови од сите страни

Huawei P40 серијата беше планирана да се реализира во Париз, но поради пандемијата со COVID-19 ќе се одржи официјален онлајн евент. Од P40 Pro се очекува зголемен 6.6" OLED дисплеј со супер тенки рамки и дизајн со четири заоблени рабови, што досега не е видено кај смартфон. Тоа значи дека телефонот ќе биде со иста големина како P30 Pro, но со поголем

Huawei P40 и Huawei P40 Pro 5G ги очекуваме наскоро со моќни перформанси

Huawei P40 и Huawei P40 Pro 5G ги очекуваме наскоро со моќни перформанси

Huawei P40 и Huawei P40 Pro 5G ги очекуваме во следната недела, а веќе знаеме дека Huawei P40 Pro ќе биде со 6,58 инчен дисплеј со тенок дизајн и punch-hole за предната камера од 32MP со Time-of-Flight сензор и 3D Unlock систем. Huawei P40 Pro располага со главна задна камера со Leica Ultra Vision систем со 4 камери. Главниот сензор изнесува 50MP со