притисни ентер »

Како изгледа правилно чистење и дезинфекција на внатрешноста на автомобилот (ВИДЕО)

Како изгледа правилно чистење и дезинфекција на внатрешноста на автомобилот (ВИДЕО)

Веќе претходно знаеме дека воланот е четири пати позагаден од седиштето на школка во јавен тоалет, а студиите покажаа дека рачката на резервоарот е една од најнечистите површини - 12.000 пати позагадена од тоалетското седиште. Сепак, сега заедничката тема е коронавирусот и прашање е како можеме да го дезинфицираме ентериерот на автомобилот. Класичните

Како правилно да го исчистите и дезинфицирате автомобилот?

Како правилно да го исчистите и дезинфицирате автомобилот?

Пандемијата на коронавирусот многумина ги натера посериозно да размислат за хигиената и чистењето на просторот во кои престојуваат. Истото важи и за внатрешноста на автомобилите. Со оглед на брзото ширење на коронавирусот, се поставува прашањето како може да го дезинфицираме ентериерот на автомобилот. Лари Косила е специјалист за детално чистење на

Кои места во домот треба први да ги дезинфицирате?

Кои места во домот треба први да ги дезинфицирате?

Кои површини во домот се „најризични“, од каде да започнете со чистење? Кога пристапувате кон дезинфекција на домот клучно е да знаете со кои површини да започнете. --> Нема потреба од паника и стрес, само со добра организација и соодветни одлуки ќе имате ефикасно чистење. Вирусот може да преживее неколку часа на тврдите површини, па затоа секојдневните