притисни ентер »

DailyArt е апликација наменета за сите љубители на визуелна уметност

DailyArt е апликација наменета за сите љубители на визуелна уметност

Во случај да сакате секојдневно да бидете опсипувани со интересни уметнички дела и факти поврзани за нив, тогаш DailyArt е апликација за во вашиот телефон. Преку апликацијата, имате на располагање над 2000 уметнички дела, биографии на над 700 уметници, како и интересни податоци за над 500 уметнички колекции. Земајќи го сево ова во предвид, тешко е