Разнобојни маникири во боите на есента - каков ќе одберете вие? (фото)

Доколку немате идеја за вашиот следен маникир, ви нудиме неколку одлични решенија кои ги вклучуваат боите на есента. Во тренд се разнобојни маникири, што значи дека нема потреба да се плашите од малку експерименти, односно секој нокт да биде во различна боја. --> Задолжително вклучете на темно црвената боја, малку окер и секако златната во вашиот следен