притисни ентер »

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат неколку општини. – во периодот од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од улиците: Ѓоре Ѓоревски, Радишанска, Боро Кралевски, Киро Димишков, Скоевска, Петко Јанчевски, Симче Настевски, АФЖ и 1558, дел од корисниците од ул. Бутелска,