Запознајте ја нашата мала јутјуберка Лаура и научете како се прават палачинки во боја во нејзината кујна

„Лала Шоу" е релативно нов, детски јутјуб канал кој е прозорец кон светот на четиригодишната Лаура од Скопје. Таа заедно со нејзиното другарче Фуфи ги учат децата на едукативни содржини, а притоа се забавуваат, уживаат и се смеат. Низ досега објавените видеа на „Лала Шоу", Лаура ви го открива рецептот како се прават палачинки во боја, на дечињата им