притисни ентер »

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 400 санкции, меѓу кои 65 за пречекорување на дозволената брзина на движење, 47 технички неисправни и нерегистрирани возила, 14 прекршоци од возачи

Битола - рекордер по број на сообраќајни прекршоци

Битола - рекордер по број на сообраќајни прекршоци

Embedded video for Битола - рекордер по број на сообраќајни прекршоци Битола е рекордер по однос на изречените сообраќајни санкции. Во денешната засилена акциска контрола на МВР во Битола изречени се 90 санкции, бројка која е досега најголема во споредба со другите градови. Од МВР велат дека целта на овие акциски контроли е создавање ред по улиците

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР, Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР, Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

БИТОЛЧАНИ РЕКОРДЕРИ ВО БРЗО ВОЗЕЊЕ: За еден час 90 казни

БИТОЛЧАНИ РЕКОРДЕРИ ВО БРЗО ВОЗЕЊЕ: За еден час 90 казни

Министерството за внатрешни работи продолжи да врши засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи. Портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес-конференција во Битола информира дека се санкционираат сите сообраќајни прекршоци, а особено оние кои што се најчеста причина за сообраќајни незгоди

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР, Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

БИТОЛЧАНИ РЕКОРДЕРИ ВО БРЗО ВОЗЕЊЕ: За еден час 90 казни

БИТОЛЧАНИ РЕКОРДЕРИ ВО БРЗО ВОЗЕЊЕ: За еден час 90 казни

Министерството за внатрешни работи продолжи да врши засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи. Портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес-конференција во Битола информира дека се санкционираат сите сообраќајни прекршоци, а особено оние кои што се најчеста причина за сообраќајни незгоди

ВИДЕО: 90 санкции за еден час во Битола, над 12.000 санкции за три седмици во државата

ВИДЕО: 90 санкции за еден час во Битола, над 12.000 санкции за три седмици во државата

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

За еден час 90 сообраќајни санкции во Битола

За еден час 90 сообраќајни санкции во Битола

Министерството за внатрешни работи продолжи да врши засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи. Портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес-конференција во Битола информира дека се санкционираат сите сообраќајни прекршоци, а особено оние кои што се најчеста причина за сообраќајни незгоди

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР, Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

ВИДЕО: 90 санкции за еден час во Битола, над 12.000 санкции за три седмици во државата

ВИДЕО: 90 санкции за еден час во Битола, над 12.000 санкции за три седмици во државата

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

90 санкции за еден час во Битола, над 12.000 санкции за три седмици во државата

90 санкции за еден час во Битола, над 12.000 санкции за три седмици во државата

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

Неславен рекорд на прекршоци,90 санкции за еден час во Битола

Неславен рекорд на прекршоци,90 санкции за еден час во Битола

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

За еден час 90 сообраќајни санкции во Битола

За еден час 90 сообраќајни санкции во Битола

Министерството за внатрешни работи продолжи да врши засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи. П ортпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес-конференција во Битола информира дека се санкционираат сите сообраќајни прекршоци, а особено оние кои што се најчеста причина за сообраќајни незгоди

За еден час 90 сообраќајни санкции во Битола

За еден час 90 сообраќајни санкции во Битола

Министерството за внатрешни работи продолжи да врши засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи. П ортпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес-конференција во Битола информира дека се санкционираат сите сообраќајни прекршоци, а особено оние кои што се најчеста причина за сообраќајни незгоди

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

(Видео) 90 возачи казнети за еден час во Битола

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Битола, соопшти портпаролот на МВР, Тони Ангеловски на денешната прес конференција во Битола. „Се санкционираат сите сообраќајни

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 400 санкции, меѓу кои 65 за пречекорување на дозволената брзина на движење, 47 технички неисправни и нерегистрирани возила, 14 прекршоци од возачи

Казнети 400 возачи во Скопје, од нив 65 за пречекорена брзина

Казнети 400 возачи во Скопје, од нив 65 за пречекорена брзина

Во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот вчера на територијата на град Скопје полицијата изрече вкупно 400 санкции, меѓу кои 65 за пречекорување на дозволената брзина на движење, а 47 за технички неисправни и нерегистрирани возила. Полицијата регистрирала и 14 прекршоци од возачи кои поминале на затворен семафор, 28 санкции

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 400 санкции, меѓу кои 65 за пречекорување на дозволената брзина на движење, 47 технички неисправни и нерегистрирани возила, 14 прекршоци од возачи

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Казнети 400 возачи во Скопје, од кои 65 за пребрзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 400 санкции, меѓу кои 65 за пречекорување на дозволената брзина на движење, 47 технички неисправни и нерегистрирани возила, 14 прекршоци од возачи