(ВИДЕО) Трудничкиот стомак на оваа жена бил прекриен со модринки: Ултразвукот открил фрапантна вистина!

Една жена по име Гилермина Гарсија родила 3. девојчиња и 2. момчиња. Таа им ги дала следниве имиња на бебињата: Есмералда, Фатима, Мариса, Јордан и Фернандо. Сите биле во добра здравствена состојба. Според лекарите, бебињата останале во матката 7. недели подолго. Поради оваа причина, стомакот и бил полн со модринки. Мајката имала 34. години кога ги