притисни ентер »

Македонците имаат многу стресови, поминувањето на пешачки е еден од нив (ВИДЕО)

Македонците имаат многу стресови, поминувањето на пешачки е еден од нив (ВИДЕО)

Македонците имаат многу стресови во секојдневието, а поминувањето на пешачки премин, барем во Скопје, е дефинитивно еден од поголемите. Не само што си го ризикуваат животот, ама стресот дека нема да се фати зелено, пешаците го доживуваат како траума. На многу места низ Центар, зеленото светло за пешаци трае само неколку секунди. Тоа е многу малку и