притисни ентер »

Тенисерот Бернард Томиќ лажел дека има коронавирус, го открила колешка?!

Тенисерот Бернард Томиќ лажел дека има коронавирус, го открила колешка?!

Германската тенисерка со српско потекло Андреа Петковиќ изјавила дека Томиќ лажел дека е заразен со коронавирус, според неа тоа го сторил без некоја посебно причина. Петковиќ открила како што пренесува „ TennisWorld USA“ дека Томиќ пред неколку дена и се јавил и и признал дека нема коронавирус. Австралискиот тенисер на почетокот на март го одиграл

Томиќ лажел дека има коронавирус

Томиќ лажел дека има коронавирус

Германската тенисерка Андреа Петковиќ рекла дека Австралиецот Брнард Томиќ лажел дека е заразен со коронавирусот и дека тоа го направил без причина. „Од вторникот се чувствувам лошо. Имам проблеми со дишењето, имунитетот ми е низок, исцрпен сум. Во моментов сум во Мајами, изолиран сум како што ми беше советувано. Допрва треба да ме тестираат на коронавирусот,

Томиќ лажел дека има коронавирус

Томиќ лажел дека има коронавирус

Германската тенисерка Андреа Петковиќ рекла дека Австралиецот Брнард Томиќ лажел дека е заразен со коронавирусот и дека тоа го направил без причина. „Од вторникот се чувствувам лошо. Имам проблеми со дишењето, имунитетот ми е низок, исцрпен сум. Во моментов сум во Мајами, изолиран сум како што ми беше советувано. Допрва треба да ме тестираат на коронавирусот,

Познат тенисер лажел дека е заразен од корона, само да биде во центар на вниманието!

Познат тенисер лажел дека е заразен од корона, само да биде во центар на вниманието!

Бернард Томиќ, австралискиот тенисер со хрватски корени, и дефинитивно не е болен од коронавирусот. Тој лажел дека е заразен од Ковид-19, од причини што му било досадно, а и сакал да биде во центар на вниманието. Дека нема ништо од тоа, доаѓа потврдата од тенисерката Андреа Петковиќ, инаку Германка од српско потекло, која изјавила дека се слушнала

Познат тенисер лажел дека е заразен од корона, само да биде во центар на вниманието!

Познат тенисер лажел дека е заразен од корона, само да биде во центар на вниманието!

Бернард Томиќ, австралискиот тенисер со хрватски корени, и дефинитивно не е болен од коронавирусот. Тој лажел дека е заразен од Ковид-19, од причини што му било досадно, а и сакал да биде во центар на вниманието. Дека нема ништо од тоа, доаѓа потврдата од тенисерката Андреа Петковиќ, инаку Германка од српско потекло, која изјавила дека се слушнала

Зарем е можно? Тенисер лажел дека е заразен со Ковид-19 за да се пишува за него!

Зарем е можно? Тенисер лажел дека е заразен со Ковид-19 за да се пишува за него!

Неверојатна вест ни пристигнува утрово, австралискиот тенисер Бернард Томиќ лажел дека е заразен со коронавирусот за само да се пишува за него!? Коронавирусот е главна тема во светот, спортот е стопиран и не се знае кога ќе продолжи, па Томиќ тоа сакал да го искористи за да се најде во центарот на вниманието. Лагата на тенисерот ја откри тенисерката

Познат тенисер лажел дека е заразен од корона, само да биде во центар на вниманието!

Познат тенисер лажел дека е заразен од корона, само да биде во центар на вниманието!

Бернард Томиќ, австралискиот тенисер со хрватски корени, и дефинитивно не е болен од коронавирусот. Тој лажел дека е заразен од Ковид-19, од причини што му било досадно, а и сакал да биде во центар на вниманието. Дека нема ништо од тоа, доаѓа потврдата од тенисерката Андреа Петковиќ, инаку Германка од српско потекло, која изјавила дека се слушнала