притисни ентер »

Обвинителството не открило индиции за трговија со новороденчиња

Обвинителството не открило индиции за трговија со новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

Нема лажирање смрт на новороденчиња и продавање за посвојување, утврди Обвинителството

Нема лажирање смрт на новороденчиња и продавање за посвојување, утврди Обвинителството

Државното Јавното обвинителство, по предистрагата отворена по допрен глас дека се тргува со здрави новороденчиња, соопшти дека нема место за отворање истрага. „По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Нема докази за постоење на криминална група која подолг период се заминава со трговија со здрави новороденчиња. По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Нема докази за постоење на криминална група која подолг период се заминава со трговија со здрави новороденчиња. По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Нема докази за постоење на криминална група која подолг период се заминава со трговија со здрави новороденчиња. По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Скопје, 15 април 2019 (МИА) – Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува

Обвинителство нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Обвинителство нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Обвинителство нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен

ЈО: Нема докази за наводната трговија со новороденчиња

ЈО: Нема докази за наводната трговија со новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Нема докази за постоење на криминална група која подолг период се заминава со трговија со здрави новороденчиња. По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал

ОЈО: Нема докази за трговија со новороденчиња

ОЈО: Нема докази за трговија со новороденчиња

Врз основа на известувањата од обдусманот, МТСП и „Меѓаши“, произлезе дека во конкретниот случај нема докази, велат од ОЈО. По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на

ОЈО Скопје не собра докази за наводната трговија со здрави новороденчиња

ОЈО Скопје не собра докази за наводната трговија со здрави новороденчиња

По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција донесе одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска интервенција. Имено, Основното

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

Обвинителство: Нема докази за трговија со новороденчиња

По спроведување сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња, надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција донесе одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска интервенција. Имено, Основното

Обвинителството не открило дека постои трговија со здрави новороденчиња

Обвинителството не открило дека постои трговија со здрави новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска

Немало докази: ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Немало докази: ЈО нема да отвори истрага за наводната трговија со здрави новороденчиња

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција информира дека, по спроведување на сеопфатно проучување на добиената документација и известувањата од надлежните органи во врска со наводна трговија со здрави новороденчиња од страна на надлежен јавен обвинител е донесена одлука со која укажува дека нема место за јавнообвинителска