притисни ентер »

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Дознајте ја вредноста на еврото според средната курсна листа на НБРМ. Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.5673 денари. Американскиот долар вреди 56.7859 денари, додека британската фунта изнесува 73.9903 денари. Прочитајте и... МАПА: Погледнете колку и каде е распространет коронавирусот: Само ОВИЕ ДВА континенти засега се

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Дознајте ја вредноста на еврото според средната курсна листа на НБРМ. Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.6142 денари. Американскиот долар вреди 56.6984 денари, додека британската фунта изнесува 73.8957 денари. Прочитајте и... Додик: Република Српска се движи по патот за излез од БиХ од кој нема враќање

Курсна листа на НБРМ: Еврото денеска со вредност од 61.6325 денари

Курсна листа на НБРМ: Еврото денеска со вредност од 61.6325 денари

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска има вредност од 61.6325 денари. Британската фунта чини 73.3197, а американскиот долар 56.4710 денари. Прочитајте и... Германските социјалдемократи остануваат во германската Влада само со Меркел на чело