притисни ентер »

Ограбена жена на Железничка станица – Прилеп

Ограбена жена на Железничка станица – Прилеп

На 13.02.2020 во 05.00 часот во Одделението за внатрешни работи Прилеп, А.Д.(50) од Прилеп пријавила дека околу 02.30 часот на Железничка станица – Прилеп едно лице со употреба на сила ѝ одзело пари и златно ланче, по што побегнало. Се работи на расчистување на случајот.

Жена ограбена на железничката станица во Прилеп

Жена ограбена на железничката станица во Прилеп

Жена ограбена на железничката станица во Прилеп На 13.02.2020 во 05.00 часот во Одделението за внатрешни работи Прилеп, А.Д.(50) од Прилеп пријавила дека околу 02.30 часот на Железничка станица – Прилеп едно лице со употреба на сила ѝ одзело пари и златно ланче, по што побегнало. Се работи на расчистување на случајот.

Во 2 и 30 наутро ја ограбиле – Од жена украдено златно ланче и пари

Во 2 и 30 наутро ја ограбиле – Од жена украдено златно ланче и пари

На 13.02.2020 во 05.00 часот во Одделението за внатрешни работи Прилеп, А.Д.(50) од Прилеп пријавила дека околу 02.30 часот на Железничка станица – Прилеп едно лице со употреба на сила ѝ одзело пари и златно ланче, по што побегнало. Се работи на расчистување на случајот.

Прилепчанка приjaвила дека била огpaбена кај железничката станица

Прилепчанка приjaвила дека била огpaбена кај железничката станица

На 13.02.2020 во 05.00 часот во Одделението за внатрешни работи Прилеп, А.Д.(50) од Прилеп пријавила дека околу 02.30 часот на Железничка станица – Прилеп едно лице со употpeба на cила ѝ одзело пapи и златно ланче, по што побегнало – информираат во дневниот билтен на МВР. Се работи на расчистување на случајот.