притисни ентер »

ЈСП загатка на денот

ЈСП загатка на денот

Да, напишаното треба да е објаснување на македонски јазик. Да преброиме низ колку раце и очи поминало ова: некој го „превел“, па го напишал со фонт, а не со македонска поддршка, го болдирал и сменил боја. Потоа го пратил да се печати на налепница , некој го испечатил и потоа го исполепиле во автобусите на ЈСП. Признаваме, се обидовме прво да го „прочитаме“