притисни ентер »

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, фирмите можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, фирмите можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Владата на денешната седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички

Влада :  Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

Влада : Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

Владата донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз. Владата

Економските оператори во Куманово можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Економските оператори во Куманово можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на Република Македонија на

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на Република Северна Македонија

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

Владата на Република Северна Македонија на денешната 29-та седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со

Забраната за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Забраната за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на Република Северна Македонија

Забрана за влез и излез од Куманово, маркетите можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Забрана за влез и излез од Куманово, маркетите можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на Република Северна Македонија

Забраната за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Забраната за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на денешната 29-та седница

Економските оператори во Куманово можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Економските оператори во Куманово можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на Република Северна Македонија

Владата забрани влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Владата забрани влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на денешната 29-та седница

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, меѓуградски патнички и железнички јавен превоз, е заклучок донесен од Владата на Република Северна Македонија

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Владата на Република Северна Македонија на денешната 29-та седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со

Во Куманово зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Во Куманово зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата за запирање на заканата од коронавирусот. Укинат е градскиот и меѓуградскиот патнички и железничкиот јавен

КУМАНОВО ТРЕТО ЖАРИШТЕ: Укинат е јавниот превоз, ќе се затвораат и фабрики и продавници за спречување на ширењето на вирусот

КУМАНОВО ТРЕТО ЖАРИШТЕ: Укинат е јавниот превоз, ќе се затвораат и фабрики и продавници за спречување на ширењето на вирусот

Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата за запирање на заканата од коронавирусот. Куманово според бројот на заболени, по Скопје и Дебар е трето

Во Куманово зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Во Куманово зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата за запирање на заканата од коронавирусот. Укинат е градскиот и меѓуградскиот патнички и железничкиот јавен

Во Куманово зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Во Куманово зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата за запирање на заканата од коронавирусот. Укинат е градскиот и меѓуградскиот патнички и железничкиот јавен

Куманово без јавен сообраќај, се затвораат и фабрики

Куманово без јавен сообраќај, се затвораат и фабрики

Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата за запирање на заканата од коронавирусот. Укинат е градскиот и меѓуградскиот патнички и железничкиот јавен

Засилени мерки поради коронавирусот во Куманово, воведена забрана за јавен превоз

Засилени мерки поради коронавирусот во Куманово, воведена забрана за јавен превоз

Засилени мерки поради коронавирусот во Куманово, воведена забрана за јавен превоз Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата за запирање на заканата

Куманово со зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Куманово со зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата за запирање на заканата од коронавирусот. Укинат е градскиот и меѓуградскиот патнички и железничкиот јавен