притисни ентер »

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

Младинскиот културен центар в сабота, 18 јануари, ќе ја отвори новата сезона со манифестацијата „Роденден на уметноста" што ќе ја организира осми пат. Ќе има неколку настани кои ќе почнат во 18 часот со детска работилница „Играј со светлината" со Доротеј Нешоски, Нина Максимова и Дени Стојанов. Во Планетариумот кој е во состав на МКЦ ќе има предавања

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

Младинскиот културен центар в сабота, 18 јануари, ќе ја отвори новата сезона со манифестацијата „Роденден на уметноста“ што ќе ја организира осми пат. Ќе има неколку настани кои ќе почнат во 18 часот со детска работилница „Играј со светлината“ со Доротеј Нешоски, Нина Максимова и Дени Стојанов. Во Планетариумот кој е во состав на МКЦ ќе има предавања

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

Младинскиот културен центар в сабота, 18 јануари, ќе ја отвори новата сезона со манифестацијата „Роденден на уметноста“ што ќе ја организира осми пат. Ќе има неколку настани кои ќе почнат во 18 часот со детска работилница „Играј со светлината“ со Доротеј Нешоски, Нина Максимова и Дени Стојанов. Во Планетариумот кој е во состав на МКЦ ќе има предавања

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

Младинскиот културен центар в сабота, 18 јануари,  ќе ја отвори новата сезона со манифестацијата „Роденден на уметноста“ што ќе ја организира осми пат. Ќе има неколку настани кои ќе почнат во 18 часот со детска работилница „Играј со светлината“ со Доротеј Нешоски, Нина Максимова и Дени Стојанов. Во Планетариумот кој е во состав на МКЦ ќе има предавања

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“ Младинскиот културен центар в сабота, 18 јануари, ќе ја отвори новата сезона со манифестацијата „Роденден на уметноста“ што ќе ја организира осми пат. Ќе има неколку настани кои ќе почнат во 18 часот со детска работилница „Играј со светлината“ со Доротеј Нешоски, Нина Максимова и Дени Стојанов

Со „Роденден на уметноста“ МКЦ в сабота ќе ја отвори сезоната

Со „Роденден на уметноста“ МКЦ в сабота ќе ја отвори сезоната

Во кино „Фросина“ од 19 часот ќе биде промовирана книгата  „Македонска сага“ од Сунчица Уневска, во која се содржани рецензии за македонски филмови од осамостојувањето на државата до денес што своевремено ги пишувала авторката – новинарка и филмска критичарка. Ќе бидат отворени и две изложби – на Марина Убавкова од 20 часот во Галеријата на МКЦ и изложба

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста“

Во кино „Фросина“ од 19 часот ќе биде промовирана книгата  „Македонска сага“ од Сунчица Уневска, во која се содржани рецензии за македонски филмови од осамостојувањето на државата до денес што своевремено ги пишувала авторката – новинарка и филмска критичарка. Ќе бидат отворени и две изложби – на Марина Убавкова од 20 часот во Галеријата на МКЦ и изложба

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста”

МКЦ задутре ќе ја отвори сезоната со „Роденден на уметноста”

Младинскиот културен центар в сабота, 18 јануари,  ќе ја отвори новата сезона со манифестацијата „Роденден на уметноста” што ќе ја организира осми пат. Ќе има неколку настани кои ќе почнат во 18 часот со детска работилница „Играј со светлината” со Доротеј Нешоски, Нина Максимова и Дени Стојанов. Во Планетариумот кој е во состав на МКЦ ќе има предавања

„Роденден на уметноста“ по осми пат во МКЦ

„Роденден на уметноста“ по осми пат во МКЦ

Познатата манифестација „Роденден на уметноста“ во Младинскиот културен центар (МКЦ) ќе се одржува по осми пат, на 18 јануари, со почеток во 18 часот. Влезот ќе биде слободен, а со неа центарот ја отвора сезоната, најавувајќи интересна програма, која започнува во Детскиот креативен центар, во 18 часот, со детска работилница насловена „Играј со светлината“,