притисни ентер »

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

По спроведена претходна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. -Обвинетиот, на 09.12.2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож

Скопјанец обвинет за кражба на златен накит во Ченто

Скопјанец обвинет за кражба на златен накит во Ченто

Основното јавно обвинителство Скопје, по спроведена претходна постапка, до надлежниот суд поднесе обвинение против едно лице за тешка кражба на златен накит од куќа во населбата Ченто. Како што соопшти ЈО, обвинетиот, на 9 декември 2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож и по кратко

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

По спроведена претходна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Како што соопшти ЈОРМ, обвинетиот, на 9 декември, 2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе обвинителен предлог против едно лице за тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Обвинетиот, на 09.12.2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож. По кратко пребарување, одзел златен накит во вкупна

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе обвинителен предлог против едно лице за тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Обвинетиот, на 09.12.2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож. По кратко пребарување, одзел златен накит во вкупна

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе обвинителен предлог против едно лице за тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Обвинетиот, на 09.12.2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож. По кратко пребарување, одзел златен накит во вкупна

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

По спроведена претходна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Како што соопшти ЈОРМ, обвинетиот, на 9 декември, 2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Како што соопшти ЈОРМ, обвинетиот, на 9 декември, 2019 година, провалил во куќа на улица „Финска" во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож и по кратко пребарување, одзел златен накит во вкупна вредност од 63.960 денари. -Надлежниот јавен обвинител на Основниот кривичен суд Скопје му предложи да ја продолжи претходно определената

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе обвинителен предлог против едно лице за тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Обвинетиот, на 0.12.2019 година, провалил во куќа на улицата Финска во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож. По кратко пребарување, одзел златен накит во вкупна

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопје, 29 јуни 2020 () – По спроведена претходна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Како што соопшти ЈОРМ, обвинетиот, на 9 декември, 2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

Скопјанец обвинет за тешка кражба на златен накит

По спроведена претходна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Како што соопшти ЈОРМ, обвинетиот, на 9 декември, 2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената

Преку балкон влегол во куќа во Ченто и украл накит вреден над 1.000 евра

Преку балкон влегол во куќа во Ченто и украл накит вреден над 1.000 евра

По спроведена претходна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје до надлежен суд поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 од Кривичниот законик. Обвинетиот, на 09.12.2019 година, провалил во куќа на улица „Финска“ во Скопје, насилно отворајќи ја заклучената врата од балконот со нож