притисни ентер »

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство досегашниот државен секретар во ресорното Министерство, Нелу Татару. Орбан му заблагодари на Костаке за

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство досегашниот државен секретар во ресорното Министерство, Нелу Татару. Орбан му заблагодари на Костаке за

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство досегашниот државен секретар во ресорното Министерство, Нелу Татару. Орбан му заблагодари на Костаке за

Среде епидемија од коронавирус ПОДНЕСЕ ОСТАВКА РОМАНСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО

Среде епидемија од коронавирус ПОДНЕСЕ ОСТАВКА РОМАНСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан ќе

Среде епидемија од коронавирус ПОДНЕСЕ ОСТАВКА РОМАНСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО

Среде епидемија од коронавирус ПОДНЕСЕ ОСТАВКА РОМАНСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан ќе

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан ќе

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија поднесе оставка

Министерот за здравство во Романија, Виктор Костаке, поднесе оставка во екот на епидемијата на коронавирусот. Оставката била донесена од „лични и професионални причини“. Романскиот премиер Лудовик Орбан, ќе го предложи за нов министер за здравство досегашниот државен секретар во ресорното Министерство, Нелу Татару. Орбан му заблагодари на Костаке за

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан ќе

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена

Романија: Министерот за здравство поднесе оставка поради лошо справување со коронавирусот

Романија: Министерот за здравство поднесе оставка поради лошо справување со коронавирусот

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот. Седумнаесет пациенти досега починаа од тој вирус. – Ние сакаме да спроведеме иновативна програма, како во Јужна Кореја,

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Орбан ќе го предложи за нов министер за здравство досегашниот државен секретар во ресорното Министерство, Нелу Татару. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот корона вирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан ќе

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

– Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Романија/Ковид-19: Наскоро сите жители на Букурешт ќе се тестираат за Ковид-19

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да поминат тест на новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави за телевизискиот канал Антена 3 дека досега се регистрирани 906 случаи на инфекција со коронавирусот. Седумнаесет пациенти досега починаа од тој вирус. – Ние сакаме да спроведеме иновативна програма, како во Јужна Кореја,

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат за ковид-19

Сите жители на Букурешт ќе се тестираат за ковид-19

Сите жители на Букурешт наскоро ќе можат да се тестираат за новиот коронавирус. Романскиот министер за здравство Виктор Костаке изјави дека досега се регистрирани над 900 случаи на инфекција со коронавирусот, а починаа седумнаесет пациенти. „Ние сакаме да спроведеме иновативна програма како во Јужна Кореја. Да ги тестираме сите жители на Букурешт за

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство поднесе оставка

Романскиот министер за здравство Виктор Костаке поднесе оставка во екот на епидемијата на новиот коронавирус, од кој досега во Романија починаа 17 лица, објави новинската агенција Аџерпрес. За поднесената оставка соопшти денеска романскиот премиер Лудовик Орбан, кој потврди дека таквата одлука е донесена од „лични и професионални причини“. Орбан ќе