притисни ентер »

Microsoft Edge сега е втор најпопуларен интернет прегледник

Microsoft Edge сега е втор најпопуларен интернет прегледник

ИНТЕРНЕТ , Тренди Microsoft Edge сега е втор најпопуларен интернет прегледник 5 минути 0 0 Напорите на Microsoft и инвестирањето во Edge браузерот заснован на Chromium се исплатеа. Bleeping Computer известува дека Edge сега е втор најпопуларен десктоп веб прегледник според користењето, а NetMarketShare истражувањето покажува дека веб-прегледникот има