притисни ентер »

Бобан спакува песна, додуша преработка: Еве како звучи „Љубена“ на Тоше

Бобан спакува песна, додуша преработка: Еве како звучи „Љубена“ на Тоше

Пејачот Бобан Цаневски, по повод денот на виното и љубовта, направи преработка на прекрасната балада “Љубена” од Тоше Проески. Оваа преработка, за која музиката своевремено ја направи маестро Симон Трпчевски, а аранжманот е на Живоин Глишиќ, е снимена во Д.Р.Д. медија. Цаневски наскоро најавува и голем музичко проект со неколку звучни имиња од поп

Бобан спакува песна, додуша преработка: Еве како звучи „Љубена“ на Тоше

Бобан спакува песна, додуша преработка: Еве како звучи „Љубена“ на Тоше

Пејачот Бобан Цаневски, по повод денот на виното и љубовта, направи преработка на прекрасната балада “Љубена” од Тоше Проески. Оваа преработка, за која музиката своевремено ја направи маестро Симон Трпчевски, а аранжманот е на Живоин Глишиќ, е снимена во Д.Р.Д. медија. Цаневски наскоро најавува и голем музичко проект со неколку звучни имиња од поп