притисни ентер »

Нов напад од куче во Скопје

Нов напад од куче во Скопје

Нов напад од куче скинтик во Скопје. - На 09.11.2019 во 09.15 часот во Полициската станица Карпош, А.Б.(67) од Скопје пријавил дека на 08.11.2019 во 18.00 часот на ул.„Франц Месеснел“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница, стои во сооптението на МВР.

Нов напад од куче скитник во Скопје

Нов напад од куче скитник во Скопје

Нов напад од куче скинтик во Скопје. – На 09.11.2019 во 09.15 часот во Полициската станица Карпош, А.Б.(67) од Скопје пријавил дека на 08.11.2019 во 18.00 часот на ул.„Франц Месеснел“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница, стои во сооптението на МВР.

Двајца скопјани каснати од кучиња скитници

Двајца скопјани каснати од кучиња скитници

Вчера во полициската станица Аеродром, Б.Ј. (73) од Скопје пријавил дека на булевар „Јане Сандански“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во полициската станица Карпош пак, С.А. (30) од Скопје пријавил дека на ул. „Франц Месеснел“ во Влае бил каснат од куче скитник во пределот на десната потколеница.

Двајца скопјани каснати од кучиња скитници, едниот во Аеродром, другиот во Влае

Двајца скопјани каснати од кучиња скитници, едниот во Аеродром, другиот во Влае

Вчера во Полициската станица Аеродром, Б.Ј. (73) од Скопје пријавил дека на булевар „Јане Сандански“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во Полициската станица Карпош пак, С.А. (30) од Скопје пријавил дека на ул. „Франц Месеснел“ во Влае бил каснат од куче скитник во пределот на десната потколеница.