притисни ентер »

Ријана: Ми се чини дека Трамп во моментов ментално е најболното битие во САД

Ријана: Ми се чини дека Трамп во моментов ментално е најболното битие во САД

Кога првиот човек на Белата куќа неодамнешното пукање во Ел Пасо го нарекол чин на кукавици кој е резултат на ментални проблеми, Ријана му одговорила дека погрешно го спелува тероризмот. -Луѓето се убиваат со оружје кое легално го набавуваат. Ова едноставно не е нормално. Тоа никогаш не би требало да е нормално. А факт е дека е класифицирано како нешто

Ријана: Ми се чини дека Трамп во моментов ментално е најболното битие во САД

Ријана: Ми се чини дека Трамп во моментов ментално е најболното битие во САД

Мегапопуларната пејачка досега неколку пати јавно го прозвала претседателот Трамп. Кога првиот човек на Белата куќа неодамнешното пукање во Ел Пасо го нарекол чин на кукавици кој е резултат на ментални проблеми, Ријана му одговорила дека погрешно го спелува тероризмот. -Луѓето се убиваат со оружје кое легално го набавуваат. Ова едноставно не е нормално