притисни ентер »

Награди за Пивара Скопје за најдобри општествено одговорни практики за 2019 година

Награди за Пивара Скопје за најдобри општествено одговорни практики за 2019 година

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“

„Пивара Скопје“ наградена за најдобри општествено одговорни практики во 2019

„Пивара Скопје“ наградена за најдобри општествено одговорни практики во 2019

„Пивара Скопје“ доби награди за најдобри општествено одговорни практики, што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Таа ја освои највисоката награда во категоријата „Вложување во заедницата“ – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019 за реализацијата на долгорочниот

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда - Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година

Награди за Пивара Скопје за најдобри општествено одговорни практики за 2019 година

Награди за Пивара Скопје за најдобри општествено одговорни практики за 2019 година

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година, за

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година , за

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година , за

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година , за

ЕВН Македонија и Пивара Скопје – меѓу наградените општествено најодговорни компании

ЕВН Македонија и Пивара Скопје – меѓу наградените општествено најодговорни компании

ЕВН Македонија и Пивара Скопје се меѓу наградените општествено најодговорни компании. Министерството за економија ги додели наградите на 22 компании кои инвестирале во општествената одговорност. Годинава 23 проценти од компаниите се нови, што значи дека македонските компании стануваат се повеќе општествено одговорни, велат од министерството. Најмногу

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година , за

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Македонските компании стануваат се повеќе општествено одговорни и вложуваат во програми што се во интерес на целокупната заедница. Годинава, 23 проценти од компаниите кои аплицирале за националната награда за општествена одговорност, се нови компании. Министерството за економија кое веќе 12 година ги доделува овие награди, најавува дополнителни мерки

ЕВН Македонија, Пивара Скопје и Адора Инженеринг општествено најодговорни компании

ЕВН Македонија, Пивара Скопје и Адора Инженеринг општествено најодговорни компании

Годинава, за оваа награда беа пријавени вкупно 30 проекти од 22 македонски претпријатија. Македонските компании стануваат се повеќе општествено одговорни и вложуваат во програми што се во интерес на целокупната заедница. Годинава, 23 проценти од компаниите кои аплицирале за националната награда за општествена одговорност, се нови компании. Министерството

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година, за

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата „Вложување во заедницата“ Пивара Скопје ја освои највисоката награда – Статуетка за најдобра општествено одговорна практика за 2019-та година , за

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Министерството за економија најавува дополнителни мерки од наредната година со цел да се поттикнат уште повеќе претпријатијата да инвестираат во општествената одговорност. Македонските компании стануваат се повеќе општествено одговорни и вложуваат во програми што се во интерес на целокупната заедница. Годинава, 23 проценти од компаниите кои аплицирале

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Македонските компании стануваат се повеќе општествено одговорни и вложуваат во програми што се во интерес на целокупната заедница. Годинава, 23 проценти од компаниите кои аплицирале за националната награда за општествена одговорност, се нови компании. Министерството за економија кое веќе 12 година ги доделува овие награди, најавува дополнителни мерки

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики

Македонските компании стануваат се повеќе општествено одговорни и вложуваат во програми што се во интерес на целокупната заедница. Годинава, 23 проценти од компаниите кои аплицирале за националната награда за општествена одговорност, се нови компании. Министерството за економија кое веќе 12 година ги доделува овие награди, најавува дополнителни мерки

Награда за најдобри општествено одговорни практики на претпријатија

Награда за најдобри општествено одговорни практики на претпријатија

Министерството за економија и Националното Координативно тело за општествена одговорност на претпријатијата денеска ќе ја доделат Националната награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија. На церемонијата ќе се обрати министерот за економија Крешник Бектеши. Цел на Нaградата е да се поттикне воведувањето и натамошното

Награда за најдобри општествено одговорни практики на претпријатија

Награда за најдобри општествено одговорни практики на претпријатија

Министерството за економија и Националното Координативно тело за општествена одговорност на претпријатијата денеска ќе ја доделат Националната награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија. На церемонијата ќе се обрати министерот за економија Крешник Бектеши. Цел на Нaградата е да се поттикне воведувањето и натамошното