притисни ентер »

Наскоро отворање на новиот „Дино парк“ во Зоолошка

Наскоро отворање на новиот „Дино парк“ во Зоолошка

Од Град Скопје и од Зоолошка градина најавија дека наскоро е големото отворање на новиот Дино парк. За сите оние кои сакаат да се впуштат во нови и возбудливи авантури, да дознаат за неверојатниот свет на диносаурусите и да се сретнат очи во очи со застрашувачкиот T-Rex, големиот но мирољубив Трицератопс и многу други! Конечно и кај нас, наскоро отворање

Уште малку остана до отворањето на Дино паркот

Уште малку остана до отворањето на Дино паркот

Дино паркот во рамки на скопката зоолошка градина е готов, и истиот наскоро ќе ги пречека првите посетители. Од зоолошката градина најавуваат дека наскоро е големото отворање на новиот Дино парк. – Конечно и кај нас, наскоро отворање на новиот Дино Парк во Зоолошката Градина во Скопје. За сите оние кои сакаат да се впуштат во нови и возбудливи авантури,

Наскоро отворање на новиот „Дино парк“ во Зоолошка

Наскоро отворање на новиот „Дино парк“ во Зоолошка

Од Град Скопје и од Зоолошка градина најавија дека наскоро е големото отворање на новиот Дино парк. За сите оние кои сакаат да се впуштат во нови и возбудливи авантури, да дознаат за неверојатниот свет на диносаурусите и да се сретнат очи во очи со застрашувачкиот T-Rex, големиот но мирољубив Трицератопс и многу други! Конечно и кај нас, наскоро отворање

Наскоро отворање на новиот „Дино парк“ во Зоолошкa

Наскоро отворање на новиот „Дино парк“ во Зоолошкa

Од Град Скопје и од Зоолошка градина најавија дека наскоро е големото отворање на новиот Дино парк. За сите оние кои сакаат да се впуштат во нови и возбудливи авантури, да дознаат за неверојатниот свет на диносаурусите и да се сретнат очи во очи со застрашувачкиот T-Rex, големиот но мирољубив Трицератопс и многу други! Конечно и кај нас, наскоро отворање

Наскоро отворање на новиот Дино Парк во Зоолошката Градина

Наскоро отворање на новиот Дино Парк во Зоолошката Градина

Од Град Скопје и од Зоолошка градина најавија дека наскоро е големото отворање на новиот Дино парк. За сите оние кои сакаат да се впуштат во нови и возбудливи авантури, да дознаат за неверојатниот свет на диносаурусите и да се сретнат очи во очи со застрашувачкиот T-Rex, големиот но мирољубив Трицератопс и многу други! Конечно и кај нас, наскоро отворање