притисни ентер »

АКТУЕЛНО ФОТО: Поштенски марки со македонски револуционери од 1928г. кои ги побиваат грчките и бугарските национал-шовинисти!

АКТУЕЛНО ФОТО: Поштенски марки со македонски револуционери од 1928г. кои ги побиваат грчките и бугарските национал-шовинисти!

Додека трае целиот овој политички инженеринг во кој македонската нација е пред огромни предизвици да го зачува своето име и да не дозволи да и биде видоизменет идентитетот и да не потпадне под грчката и бугарската пропаганда кои тврдат дека македонскиот народ се осознал дури по Втората светска војна, на социјалните мрежи се појавуваат се повеќе докази