притисни ентер »

Фото: Дали ќе ја препознаете оваа пејачка?

Фото: Дали ќе ја препознаете оваа пејачка?

Младата  пејачка Лина Пејовска успешно го трасира патот на музичката сцена и не само дома, туку и во регионот, кој веќе имаше прилика добро да ја запознае и да ги препознае нејзините квалитети преку талент-шоуата Својот талент Лина го манифестирала уште од мали нозе, а доказ за тоа е фотографијата која таа ја објави на Инстаграм, на која таа држи микрофон

ФОТО: Македонската пејачка објави фотографија од детството - можете ли да ја препознаете

ФОТО: Македонската пејачка објави фотографија од детството - можете ли да ја препознаете

Младата талентирана пејачка Лина Пејовска успешно го трасира патот на музичката сцена и не само дома, туку и во регионот, кој веќе имаше прилика добро да ја запознае и да ги препознае нејзините квалитети преку талент-шоуата. Талентот на Лина се гледа уште од мали нозе, а доказ за тоа е фотографијата која таа ја објави на Инстаграм, на која таа држи